Serier | Nyheder

En rasende Lars Mikkelsen kæmper sig igennem den nye trailer til 'Forhøret' sæson 3

Af
Daniel Lindekilde Engberg
13. februar 2023
Forhøret sæson 3 trailer
Lars Mikkelsen som Holger Lang i Forhøret / Foto: Henrik Ohsten/Miso Film/Viaplay

Del artikel

Begyndelsen på enden nærmer sig i den første fulde trailer til tredje sæson af 'Forhøret'.

Gennem to sæsoner har vi fulgt myrdede Christinas forældre Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) prøve at løse mysteriet om deres datters død.

Nu er det Christinas mentor Holger Lang (Lars Mikkelsen), der igennem otte afsnit vil finde frem til sandheden. Han har fået blod på tanden efter han har fået tilsendt en video der viser Christinas død.

Se traileren

Denne nye trailer ligger i den stordramatiske ende, og viser en Lars Mikkelsen uden hæmninger. Hvis der er noget han skal, så er det at komme til bunds i Christinas mord. Hvad det så end koster.

Christoffer Boe sidder igen i instruktørstolen og har forfattet manuskriptet sammen med Lasse Kyed Rasmussen. De lover et svar på det store spørgsmål om hvem der står bag mordet på den unge Christina.

Lars Mikkelsen er ikke det eneste store navn der medvirker i tredje sæson af Forhøret. Pilou Asbæk, Nicolas Bro, Josephine Park, Lene Maria Christensen, Solbjørg Højfeldt og Lars Brygmann er også med. Derudover medvirker svenske Evin Ahmed (Snabba Cash), Sverrir Gudnason (Elsk mig, Diorama) og norske Jakob Oftebro (Made in Oslo, Hamilton).

Tredje og sidste sæson af Forhøret har premiere d. 19. februar.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder