Serier | Nyheder

Er sæson 3 af Good Girls på vej til Netflix?

AfFreja Hertz Tefcke
18. august 2019
(Foto: Good Girls/NBC)

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/NBC.jpg
(Foto: Good Girls/NBC)


Hvis du ligesom jeg, har været halvbesat af den fantastiske serie, Good GirlsNetflix, der har taget seerne med storm, så har du sikkert også gået og krydset fingre for flere nyheder om serien!

Nu er det endelig kommet frem, at vi ikke alene får en tredje sæson, men at det uden tvivl bliver den længste af sæsonerne ind til videre – den bliver nemlig hele 16 afsnit lang! Det er noget af et spring fra de 10 afsnit, første sæson kom med, og bringer derfor serien op til en ny rekord.

https://imgix.vielskerserier.dk/2018/03/goodgirls.jpg
Foto: Good Girls/NBC


Serien, der omhandler tre helt almindelige forstadsmødre, der er i pengeproblemer og ender ud i endnu værre problemer med stoffer, skyderier og hemmelige missioner, har været et friskt pust til crime-genren – og mor-genren. Serien har blandt andet store navne som Retta (kendt fra Parks and Recreation), Christina Hendricks (Mad Men), Mae Whitman (The Duff, The Perks of Being A Wallflower) og Matthew Lillard (Scream, Scooby Doo) på rollelisten, og er en eksplosiv, sjov serie – fyldt med blod og visdom om hvordan man fjerner det fra sit tæppe.

Sæson 3 ender nok på Netflix, når sæsonen en gang kommer ud, så vi kan begynde at glæde os til billeder og trailere, der forhåbentligt kommer inden ikke så længe!

Du kan se de to første sæsoner af Good GirlsNetflix.

Del artikel

Læs mere omNetflixGood Girls

Andre Serier | Nyheder