Serier | Nyheder

Familietid, fritid OG serietid!

AfJonas
31. oktober 2019

Del artikel

De fleste kender det. Vi elsker vores familie, men vi vil også gerne hænge ud med vennerne… og som serieelskere vil vi jo også helst nå at se det seneste afsnit af yndlingsserien… og nå ja, binge et par sæsoner af klassikeren også.

At kombinere disse ting kan synes noget nær umuligt i en verden, hvor din partner er efter dig, når du ser serier, mens dine børn skriger: ”vi vil se en anden film!” (og nej lille Karl, Gurli Gris er en serie, ikke en film), så snart du prøver at aktivere dem med en god gammeldags fodbold med efterfølgende sår på knæ og stolthed.

Derfor har det også været en gave for os på Vi Elsker Serier at finde Landal Green Parks. De naturskønne ferieparker giver os nemlig mulighed for at gøre alle familiens medlemmer tilfredse. Hele familien kan nemlig brænde energi af om dagen i f.eks. vandland eller på de mange fede udendørs legepladser og aktiviteter, hvorefter aftenen er helliget voksentid – foran skærmen vel at bemærke!

I efteråret 2018 holdt vi desuden et Serieklub-arrangement hos Landal i Søhøjlandet, og her gik det op for os, hvor oplagt stedet er til et seriemarathon med vennerne og veninderne. Hvis man kan komme en god gruppe bekendte afsted sammen, er der ingen grænser for, hvor fed en weekend man kan få. De velindrettede hytter med mange værelser og stort tv er oplagte til en weekend i seriernes tegn. Vi kan allerede nu afsløre, at nogle af os skal afsted igen i november i år.

Hvad enten hyggetid betyder hjemmelavet mad eller restaurantbesøg for dig, ja så kan Landal også her opfylde dine behov. Hvis du er mest til at hygge med at hakke grønt hjemme i hytten med ungerne, så er faciliteterne der til det. Er du derimod mere til at slænge dig ned med et menukort og bare lade ungerne og ægtefællen gå full-a-la-carte, kan du bare vælge denne løsning. Landals restauranter og barer står klar til at betjene jer (pizzaerne er monster gode skulle vi hilse og sige!), og måske særligt som vennegruppe er det fedt lige at kunne ’gå ud’ lidt inden man overgiver sig helt til seriernes verden.

Uanset om du er til familietur eller seriemarathon med vennerne bør du nok lige tjekke Vi Elsker Seriers Serieklub ud inden du booker din ferie. Som medlem af Serieklubben får du nemlig 15% hele året på din ferie hos Landal Green Parks. Det koster 180 kr. årligt, hvilket dog hurtigt er tjent ind med de 15% rabat på feriekøbet. Så gør som så mange andre serienørder i hele danmark og meld dig ind i serieklubben. Når du er blevet medlem, så kan du bare ringe og oplyse din kode, når du bestiller opholdet, så får du automatisk 15% rabat.

Du kan læse mere om fordelene og melde dig ind i Serieklubben her

Læs også: Landal GreenParks er ny partner i Serieklubben

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste