Serier | Nyheder

Family Guy fejrer 300-afsnits jubilæum

AfJonas
12. marts 2019
Family Guy
(Foto: Family Guy/FOX)

Del artikel

300 afsnit er ikke så lidt, men det er altså det antal, som serien Family Guy har rundet, og det skal fejres!
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/03/Family-Guy-Xee.jpg
(Foto: Family Guy/FOX)

Animerede komedieserier er noget af det bedste jeg ved. Jeg har svælget i The Simpsons og set South Park igen og igen. De senere år har vi endda desuden været så heldige at kunne nyde nye projekter som Our Cartoon President og ikke mindst BoJack Horseman. Og nu er der god grund til fortsat at se - eller at gense - en anden af de gamle giganter: Family Guy!

Vi er nemlig nået til afsnit nummer 300 af den ekstremt populære komedie, der i seriernes eget hjemland sendes på FOX. Xee, har dog de danske rettigheder til eksklusivt at vise dette jubilæumsafsnit i Danmark i uge 13.

Xee skriver følgende om serien og jubilæet:

"Siden 1999 har den utrolige animationsserie Family Guy rullet henover tv-skærmene. Serien er skabt af amerikanske Seth MacFarlane og er en tyk, ironisk og grovkornet satire over amerikansk kultur. Seth lægger selv stemme til blandt andre hoved-personen i serien, faderen Peter Griffin. Han bor sammen med konen Lois og deres børn Meg, Chris og Stewie samt den talende hund Brian. Serien foregår i den fiktive by Quahog, hvor den dybt dysfunktionelle familie bor.

I afsnit nr. 300 gør hunden Brian noget helt forfærdeligt mod Stewies yndlingslegetøj, og så tager afsnittet ellers en mørk drejning, fordi forholdet mellem de to bliver iskoldt. Forholdet mellem Brian og Stewie bliver i jubilæumsafsnittet udforsket som aldrig før. Family Guy har siden premieren i 1999 været nomineret til 12 Emmy Awards og vundet tre gange."

Afsnit 300 af Family Guy kan ses eksklusivt på Xee i uge 13 - nærmere (og helt præcist bestemt) torsdag d. 28. marts kl. 21.25.

Et lidt for tidligt tillykke skal der lyde herfra... TILLYKKE!!!

Læs også: Første kig på Simpsons-mandens nye serie

Læs også: Anmeldelse af Our Cartoon President

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste