Serier | Nyheder

Femte sæson af 'The Handmaid's Tale' er lige på trapperne - se traileren her

AfCarina Nørgaard Schou
25. august 2022
The Handmaid's Tale anmeldelse
Elisabeth Moss som June Osborne I 'The Handmaid's Tale' sæson 5 / Foto: HBO Max

Del artikel

HBO Max har netop offentliggjort den officielle trailer til femte sæson af 'The Handmaid's Tale'. Og nu er der ikke længe til - den nye sæson har premiere 15. september på HBO Max.

Vi er mange, der har ventet længe på den kommende femte sæson af The Handmaid's Tale. Den amerikanske serie, der er baseret på den canadiske forfatter Margaret Adwoods dystopiske roman fra 1985 af samme navn.

Og nu er det lige oppe over. Seriens femte sæson har premiere på HBO Max 15. september, og streamingtjenesten har derfor netop udsendt den officielle trailer. At dømme ud fra den har vi meget godt (og ondt) i vente.

June/Offred har dræbt kommandør Waterford, og nu står hun over for konsekvenserne, mens hun samtidig kæmper for at omdefinere sin identitet og sit formål. Kommandørens enke Serena forsøger at forbedre sin profil i Toronto, mens Gileads indflydelse kryber ind i Canada.

Kommandør Lawrence arbejder sammen med Nick og tante Lydia, mens han forsøger at reformere Gilead og tage magten. June, Luke og Moira kæmper mod Gilead på afstand, mens de fortsætter deres mission for at redde og blive genforenet med Hannah.

Et totalitært samfund


The Handmaid's Tale

Offred (Elizabeth Moss) er en af de få frugtbare kvinder i den undertrykkende republik Gilead, og hun kæmper for at overleve som Tjenerinde for en magtfuld kommandør og hans indebrændte kone.

The Handmaid's Tale sæson fem består af 10 afsnit og får premiere med de første to afsnit på HBO Max i Danmark 15. september.

Sæson 1-4 af The Handmaid's Tale kan streames nu på HBO Max.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder