Serier | Nyheder

Find dit næste arrangement til firma i københavn

AfVi Elsker Serier
16. september 2022

Del artikel

sponsoreret indhold image


Er du i gang med at planlægge jeres næste personalefest eller andet firmaarrangement? Vi hjælper gerne med at give de bedste idéer til, hvordan du kan gøre skabe et uforglemmeligt arrangement til firma i København.

Firmaarrangementer er en fantastisk mulighed for at skabe mere nærvær på arbejdspladsen. På denne måde rustes kollagerne sammen på tværs og afdelinger, og mange virksomheder har fantastiske resultater som følge af et velforberedt firmaarrangement.

Nedenfor kommer vi med nogle idéer til, hvordan du kan holde det bedste arrangement til firma i København, der har til formål at tilgodese det sociale miljø på arbejdspladsen.

  1. Skattejagt: Start firmaarrangementet med en god gammeldags skattejagt, hvor medarbejderne bliver inddelt i hold på tværs af afdelinger. En skattejagt er både en nem og sjov leg, og lægger op til sjove samtaler og hyggelige stunder. Ved underholdning/udfordring, som skal udføres i mindre hold, er der altid en god idé at ruste folk sammen på tværs af afdelinger.

  2. Quiz: Alle kender denne form for underholdning - og den skuffer sjældent. En quiz kan laves i uttalige vairanter, og du kan finde på en genial quiz, der passer perfekt til firmaets interesser. Hvis du ikke har tid til at lave din egen quiz, findes der heldigvis et hav af eksempler på internettet, som du kan benytte. Alternativt kan I også lave en velkendt jeopardy.

  3. Få underholdning udefra: Underholdning er altid en fed mulighed for at skabe en sjov og anderledes firmafest. Du kan f.eks. Leje en tryllekunstner, komiker eller andet sjovt til dit arrangement til firma i København.

  4. Madkursus: Et madkursus til dit næste firmaarrangement har til formål at tilgodese det hyggelige i at lave med folk, du holder af. Du kan leje en kok til jeres næste event, der skal hjælpe kollegaerne med at lave de lækreste retter i hyggelige og sjove omgivelser.

  5. Ud af huset! Alternativt kan det være en super god idé at afholde et arrangement til firma i København, der foregår et andet sted end på arbejdspladsen. Hvis din arbejdsplads ligger i indre by, vil der være uttalige ting at opleve og lave, hvorfor der næsten er frit valg fra alle hylder. I kan med fordel lave noget, der har fokus på teambuilding og sammenhold. Dette kan f.eks. Være escaperoom, laserattack eller andet sjovt, som er bygget op omkring god konnukation og samspil.


Her er fem idéer til, hvad du og kollegaerne kan lave af sjov underholdning, når der skal planlægges arrangement til firma i København. God fornøjelse!

Del artikel

Andre Serier | Nyheder