Serier | Nyheder

Fjerde sæson af 'Den som dræber – fanget af mørket' får snart premiere på Prime Video

Af
Signe Bjørg Granberg
19. juni 2024
'Den som dræber – fanget af mørket'
Fjerde sæson af den populære krimiserie 'Den som dræber – fanget af mørket' kan snart ses på Prime Video / Foto: Prime Video

Del artikel

Der er snart gensyn med Natalie Madueño og Simon Sears i rollerne som psykologen Louise og efterforskeren Frederik, når krimiserien 'Den som dræber – fanget af mørket' vender tilbage til september.

Fjerde sæson af den danske krimiserie Den som dræber fanget af mørket er en af de ni nordiske serier, Prime Video har købt rettighederne til fra et økonomisk skrantende Viaplay.

Tredje sæson af serien var ellers yderst populær hos Viaplay, men alligevel har serien nu byttet streaminghjem.

I fjerde sæson sætter en brutal henrettelse af et ungt bandemedlem fra København gang i en mordgåde, der strækker sig over hele Øresundsregionen.

Psykologen Louise Bergstein (Natalie Madueño) og drabsefterforsker Frederik (Simon Sears) bliver sat på sagen, men Frederik indser hurtigt, at henrettelsen er mere kompliceret end som så.

Med hjælp fra sin mentor, den erfarne svenske efterforsker Gunnar Nymark (Dag Malmberg), udarbejder Louise en gerningsmandsprofil, der tyder på, at morderen, de leder efter, er både beslutsom og koldblodig – og nærer et personligt fjendskab mod offeret.

Foruden Natalie Madueño og Simon Sears medvirker blandt andre Dag Malmberg, Cyron Melville, Rasmus Hammerich, Besir Zeciri, Juli Mustaniemi, Omar Shargawi og Christoofer Ronje.

Serien er produceret af Jonas Allen, Peter Bose og Caroline Schlüter for Miso Film, i samarbejde med Film i Skåne og Viaplay Group. Det er Lasse Kyed Rasmussen, der har skrevet manuskriptet, og serien er instrueret af Daniel Kragh-Jacobsen og Olof Spaak.

Den som Dræber Fanget af mørket sæson 4 får premiere på Prime Video den 27. september.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder