Serier | Nyheder

Første kig på 'Game of Thrones' spin-off serien 'House of the Dragons'

AfDaniel Lindekilde Engberg
6. oktober 2021
'House of the Dragon'
Foto: HBO Max

Del artikel

Under HBO Max fremvisningen i går, fik vi også første kig på serien House of the Dragons der foregår 200 år før Game of Thrones.


Game of Thrones sluttede tilbage i 2019 med... mindre positive reaktioner, men overordnet set bliver Game of Thrones stadig set på med kærlige øjne.

Nu er det så tid til næste kapitel i historien, som ligger i fortiden. over 200 år før begivenhederne i GoT finder sted. Her følger vi Targaryen familien under borgerkrigen der fandt sted under et Targaryenstyret Westeros.

Se teaseren
Teaseren viser os ikke meget. Mest af alt får vi et første kig på mange af karaktererne, men en gammel kending i form af en trone lavet af sværd, optræder også.

Tiden må vise om House of the Dragons kan nærme sig Game of Thrones' popularitet, eller om slutningen på sidstnævnte gjorde så meget skade at folk ikke vil se med i den nye serie.

House of the Dragons har premiere på HBO Max i 2022.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i oktober 2021

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Fredløs': Brillante Besir brager igennem

LÆS OGSÅ: Skaberne af 'Kastanjemanden': Derfor er vi så gode til krimiserier i Danmark

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder