Serier | Nyheder

Første kig på 'The Last of Us' serien er her endelig: Se teaseren!

AfDaniel Lindekilde Engberg
27. september 2022
The Last of Us HBO
(V til H) Pedro Pascal som Joel og Bella Ramsey som Ellie / Foto: The Last of Us/HBO Max

Del artikel

HBOs adaption af det populære videospil 'The Last of Us' har været længe undervejs, men nu har endelig et kig på serien.

En dødelig virus har ødelagt det meste af jorden. 20 år efter civilisationens fald begiver Joel (Pedro Pascal) sig ud på en mission. Han skal smugle den 14-årige Ellie (Bella Ramsey) ud af karantænezonen og tværs igennem landet.

Selvom karantænezonen ikke er det rareste sted i verden at befinde sig, så er det langt fra det værste som Joel og Ellie kommer til at indse på tæt hold. En ting er sikkert: De kommer til at få brug for hinanden, hvis de skal have nogen chance for at overleve.

Se teaseren


Fans af videospillet vil genkende mange lokationer, og vil ligeledes nok kende historien fra ende til anden. Hvis man kan sige noget ud fra traileren, så er det at de er tro mod spillet. Så narrativt drevet som The Last of Us er, så er det også noget nær perfekt materiale til en miniserie.

Seriens skaber Craig Mazin har før udtalt at sæsonen vil bestå af 10 afsnit. Hvis de er af en times varighed vil det give mulighed for ikke at skære hjørner eller sammenpresse plottet fra spillet i særlig høj grad.

HBO er fortsat sparsomme med oplysninger om serien. Det vides ikke om der er planer for også at adaptere spillets efterfølger.

The Last of Us har endnu ikke en bekræftet premieredato, men vi ved dog at det først vil være til næste år i 2023.

LÆS OGSÅ: Ny gyserserie fra manden bag 'The Haunting of Bly Manor' og 'Midnight Mass': Se traileren

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Handmaid’s Tale' sæson 5 er som et mareridt, du ikke kan vågne op fra igen

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Sherwood' er klassisk britisk serieproduktion, når det er mest solidt

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder