Serier | Nyheder

Første trailer til 'Ahsoka' viser mange velkendte ansigter - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
7. april 2023
Ahsoka teaser
Foto: Lucasfilm/Album/Ritzau Scanpix

Del artikel

Den kommende Star Wars serie 'Ahsoka' følger fanfavoritten, der jager en gammel fjende.

Med tredje sæson af The Mandalorian godt undervejs, byder Lucasfilm i forbindelse med det igangværende Star Wars Celebration et første kig på den kommende Ahsoka serie.

Vi følger den tidligere Jedi Padawan, Ahsoka Tano, der under Klonkrigen var lærling under Anakin Skywalker, men senere forlod Jedi ordenen. Hun optrådte igen i den animerede serie Star Wars: Rebels, og har også haft gæsteoptrædener i live action serierne The Mandalorian og The Book of Boba Fett, hvor hun spilles af Rosario Dawson.

Ahsoka spilles igen af Dawson, og den tidligere j Jedi er ude på sin egen mission, da hun frygter at en gammel fjende gør sig klar til at melde sin ankomst på den galaktiske scene.

Se teaser traileren

Æstetikken og productionsniveauet vi kender de andre live action Star Wars serier ser høje ud som de plejer. Mange velkendte ansigter fra Rebels gør også sin entre som Sabine Wren og Hera Syndulla. Ikke mindst får vi første mystiske kig (Bagfra) af Storadmiral Thrawn.

I Rebels er manden bag Thrawns stemme vores egen Lars Mikkelsen. Det er også blevet annonceret at Lars Mikkelsen vender tilbage og vil portrættere Thrawn i Ahsoka.

Ahsoka har premiere på Disney+ til august, 2023.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder