Serier | Nyheder

Friends-reunion special udskudt

AfTrine Jerichau Roslev
13. april 2020
Friends-reunion special udskudt
(Foto: Friends/Netflix)

Del artikel

Når WarnerMedia-streamingtjenesten HBO Max får premiere til maj, bliver det uden det ellers meget ventede Friends-reunion special.


Udsendelsen skulle have være optaget på dagene den 23.-24. marts, men coronavirussen satte en stopper for optagelserne. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer samt seriens skabere, David Crane and Marta Kauffman, skulle alle have deltaget.

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/06/Friends-Netflix.jpg
(Foto: Friends/Netflix)


Reunion-udsendelsen var HBO Max' helt store trækplaster, og derfor var denne produktion også den sidste, som selskabet valgte at lukke ned den 18. marts – en uge efter, statsminister Mette Frederiksens første lockdown-meddelelse til os danskere.

Skuespillerne er spændte på at komme i gang


Hvornår optagelserne til Friends reunion-udsendelsen så bliver optaget og vist (og ikke mindst, hvornår vi får det at se i Danmark) står nu hen i det uvisse:

"Men det kommer! Skuespillerne og producerne er alle spændte på at komme i gang med produktionen, da det er første gang, de er samlet, siden serien sluttede, og så endda på det originale set. Der vil blive blive masser af overraskelser og delt en masse sjældne behind-the-scenes-optagelser. Vi vil løbende holde jer orienterede om vores planer og premieredato. Til sidst, for at undgå nogen form for misforståelser om, hvad denne special er, så vil vi gøre det helt klart, at der ikke er tale om en ny, original episode af serien. Castet vil spille dem selv, ikke deres elskede karakterer," fortæller HBO Max i en pressemeddelelse.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste