Serier | Nyheder

Gossip Girl vender tilbage – måske

AfRikke Havner Alrø
3. februar 2019
Gossip Girl vender tilbage – måske
(Foto: Gossip Girl/The CW)

Del artikel

Gossip Girl var måske ikke den bedste serie, der nogensinde er rullet over skærmen, men i 6 sæsoner formåede den at gøre masser af seere interesserede i privilegerede teenagere på en dyr privatskole i New York.
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/02/MV5BNDhkZmUxMzUtOTI5ZS00ODdkLThiODAtMzFjODNhZDg3MzQ5XkEyXkFqcGdeQXVyNjU2NjA5NjM%40._V1_SY1000_CR0010401000_AL_.jpg
(Foto: Gossip Girl/The CW)


Mysteriet om bloggeren Gossip Girls (som på mystisk vis vidste alt om hovedpersonernes liv) identitet fungerede som rammefortælling, og det var nok også det, der holdt serien kørende år efter år. I seriens sidste afsnit afsløredes Dan Humphrey (den ”fattige” elev, som kun gik på den fine skole takket være et legat) som Gossip Girl – noget, der var kontroversielt blandt seriens fans. Men det var vel så slutningen?

Nej, ikke hvis man skal tro på rygterne. Lige nu forlyder det nemlig, at der kommer en Gossip Girl reboot. Detaljerne er endnu ikke på plads, så det vides ikke, om der er tale om et helt nyt cast, eller om nogle af vores gamle favoritter vender tilbage. Det er dog lidt svært at forestille sig, at en bloggers identitet ville kunne skabe samme virak i en ny setting, for i dag flyder internettet jo nærmest over med anonyme profiler på sociale medier – hvad ville gøre Gossip Girl så speciel? Det må vi vist overlade til forfatternes fantasi i det her tilfælde.

Faktum er, at den nye version af Gossip Girl i øjeblikket er på tegnebrættet på det amerikanske netværk The CW, som også bragte os nye afsnit af Melrose Place, Heksene fra Warren Manor og Roswell. Hos Vi Elsker Serier ser vi frem til at høre, hvad tanken er med den nye inkarnation af Gossip Girl. I mellemtiden kan alle de gamle afsnit ses på Netflix.

Læs også: Anmeldelse af You

Læs også: 5 bedste på Netflix i 2018

Del artikel

Læs mere omNetflixGossip Girl

Andre Serier | Nyheder

Mest læste