Serier | Nyheder

Greys hvide verden stopper (måske) alligevel ikke!

AfFreja Hertz Tefcke
6. august 2019
Greys hvide verden stopper (måske) alligevel ikke!
(Foto: Grey's Anatomy/Viaplay)

Del artikel

ABC fornyede i maj Greys Hvide Verden med hele to nye sæsoner, som betyder at vi får både sæson 16 og 17 snart, og selvom der længe har været rygter om at serien er ved at takke af, så ser det nu ud til at den fortsætter ud over de to nye sæsoner.
Grey's Anatomy
(Foto: Grey's Anatomy/Viaplay)

Ellen Pompeo og en bunke af de andre skuespillere skrev sig på en kontrakt, og serien er nu blevet det længste medicinske drama, der har kørt på vores skærme. Chefen for netværket ABC, Karey Burke, har udtalt, at hun håber på, at serien fortsætter i mange år endnu – måske endda lang tid nok til at hun en dag kan se det med sine børnebørn!

Der er altså et håb om, at serien fortsætter i lang tid, men det hele afhænger af Ellen Pompeo og Shonda Rhimes, der har skabt serien – det er først når de to ikke vil serien mere, at den stopper.

Heldigvis ser det ud til, at der er lang tid til det sker – serien har overgået E.R (Skadestuen) i både sæsoner og seertal, som støt fortsætter opad, og det betyder, at netværket, der producerer serien, holder på den lidt endnu.

Udover det, så er Ellen Pompeo rigtig godt betalt, så mon ikke at hun bliver på serien lidt endnu?

Du kan se sæson 1-14 af Greys hvide verdenViaplay lige nu!

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste