Serier | Nyheder

Har vi virkelig brug for så mange streamingtjenester?

AfVi Elsker Serier
1. juli 2020
Foto: Den som dræber sæson 2/Viaplay Original

Del artikel

Der fandtes engang en app, der samlede alle de forskellige online-chattjenester ét sted. Hvad nu, hvis nu det samme fandtes til streamingtjenester? One app to rule them all?

Øj, det ville være fedt. For der er mange … virkelig mange streamingtjenester. Derfor har vi nok også alle en hel del bogmærker i browseren eller apps på vores smartv med adgang til mange streamingtjenester. Lad os lige tage temperaturen på dem og se, om der er nogen, vi kan undvære.

TV 2 Play


Rita Badehotellet Klovn

Samtidigt giver den jo adgang til sport som NBA, Tennis og Tour … Og Tour skal der jo til. Og det fede er, at man kan have flere kanaler kørende på samme tid.

Viaplay


Smid en lang række fede film oveni, og sæt trumf på med kræs for den hemmelige skyld i form af både Paradise Hotel og Luksusfælden. Du går ikke ned på reality.

Netflix


De står også for produktionen af deres eget content, Netflix Originals, der laver nogle sygt fede ting. Hallo! Stranger Things, House of Cards, Orange is the New Black! Og hvis ikke det var nok: Marvel-serierne Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Defenders? Jo, jo. Det kører for dem. Sense8 og Narcos oveni? Hold nu op for pokker.

Og så er der da også lige et ton af superfede stand-upp'ere og livekoncerter. Så den skal altså heller ingen steder.

HBO Nordic


WestworldDoom PatrolBillionsPerry MasonSopranosThe WireSex and The City

Og så skal vi jo heller ikke glemme, at det var her Game of Thrones begyndte for alle de mange år siden.

Der er endda også noget for de yngste. For HBO Nordic kører Toonix, der har både Disney- og Pixar-film, Svampebob Firkant og Postmand Per og en lang række andre børnefilm med sange, der sætter sig fast i hjernen på dig, så du pludselig står og nynner titelmelodien til Angry Birds, mens du roder rundt i frysedisken i Netto.

Telmore Play har det hele


Telmore Play

For når tjenesterne alligevel trækker pengene fra dit kort hver måned, kan du faktisk spare en pæn slat ved at samle det hos Telmore. Du har jo også brug for et telefonabonnement med fri data, så du kan se alle de serier, vi anbefaler her hos Vi Elsker Serier, uanset hvor du er.

Så jo. Det giver meget god mening med det Telmore der!

Del artikel

Læs mere omTelmore play

Andre Serier | Nyheder