Serier | Nyheder

The Haunting of Hill House (sæson 2) får velkendte ansigter på listen

AfFreja Hertz Tefcke
11. september 2019
The Haunting of Hill House (sæson 2) får velkendte ansigter på listen

Del artikel

Hvis du også går og glæder dig mere og mere til sæson to af The Haunting of Hill House – som har fået titlen The Haunting of Bly Manor – så kan du begynde at glæde dig lidt mere!Vi har nemlig fået cast-listen for sæson 2, og der er et par velkendte navne i blandt de nye!

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/09/the-haunting-of-bly-manor-netflix-1.jpg


Sæson 2 kommer ud på Netflix en gang i 2020, og er baseret på bogen The Turn of The Screw (på dansk Skruen Strammes) – og selvom der alligevel er nogle måneders ventetid, så har vi fået en gave fra showrunner og instruktør, Mike Flanagan, og det er nemlig listen over hovedroller! Her kan du se listen over de gengangere, der kan ses i sæson 2 af The Haunting of Hill House på Netflix:


  • Victoria Pedretti, som stjal vores hjerter i første sæson som Nell Crain, der er hjemsøgt af både sin mors død og en uhyggelig skikkelse, der kommer i hendes mareridt, vil være den umiddelbare hovedrolle som en guvernante, Dani, der skal passe to specielle børn.

  • Oliver Jackson-Cohen, der spillede Luke Crain, har fået en rolle som Peter, en charmerende ung mand, der bor i Bly Manor.

  • Kate Siegel, der spillede Theo Crain, vender tilbage til universet i en hemmelig rolle.

  • Henry Thomas, der spillede den unge version af Hugh Crain, vender også tilbage – men ligesom Kate, er hans rolle i sæsonen stadig et mysterium.

  • Catherine Parker, der spillede Poppy Hill, et spøgelse der hjemsøgte Hill House, vender også tilbage til seriens univers.Udover de velkendte ansigter, kommer der også nye til serien:


  • IZombies favorit-rets-tekniker, Rahul Kohli er rygtet til at spille en fyr fra en lille by, der har et verdensligt sind, der er vendt tilbage til landet for at tage sig af sin syge mor.

  • Amalie Eve og Benjamin Ainsworth vil også komme til serien som Flora og Miles, to børn der spiller en vigtig rolle i Bly Manors historie.

  • T’Nia Miller, som i øjeblikket er til at se i serien Years and Years på HBO Nordic, er også blevet en del af castet for anden sæson af The Haunting of Hill House.Alt i alt ser det ud til, at vi får en stjernespækket sæson med endnu flere gys og skrækhistorier, der kan holde os vågne om natten – nu skal vi bare vente på at se mere til det!

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder