Serier | Nyheder

HBO Max bliver større og billigere end HBO Nordic

AfDaniel Lindekilde Engberg
5. oktober 2021
Foto: HBO Max

Del artikel

HBO Max lancerer d. 26 oktober i Danmark og vil byde på mere indhold og være billigere end HBO Nordic. Så skal der streames løs.


HBO Max har lige frigivet en pressemeddelelse, hvor de frigav en masse informationer, som fans har ventet længe på at få at vide. Så lad os bare kaste os ud i det.

HBO Max kommer til at koste dig 79 kr. om måneden, hvilket er hele 20 kr. billigere end HBO Nordic. Yderligere har du muligheden for at købe et års abonnement for kun 632 kr. Det vil sige 12 måneders HBO Max for kun 8 måneders pris.

Du vil få alt det du kender fra HBO Nordic, og meget mere da Warner Bros. arkiv også kommer ind på tjenesten.

Hvad med biografen?


Et af de store emner i nyere tid har være simultan premiere. Som du måske ved, så får film i USA premiere på HBO Max og biografen på samme tid. Sådan bliver det ikke helt i Danmark.

I Danmark vil vi få adgang til de nyeste biograffilm fra Warner Bros og deres selskaber kun 45 dage efter premieredagen i biografen. Der er ingen betalingsmur som man har set ved Disney+. 45 dage, og så kan du streame de nyeste film helt gratis.

HBO Max lancerer i Danmark d. 26. oktober.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i oktober 2021

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Kastanjemanden' er rendyrket efterårsuhygge i verdensklasse

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i oktober 2021

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder