Serier | Nyheder

Komediehittet ’Sunday’ har 'kick-off' på fjerde sæson i september

AfDaniel Lindekilde Engberg
16. august 2021
Foto: Per Arnesen

Del artikel

Den prisvindende komedieserie Sunday vender tilbage med en fjerde sæson på Xee i september.


Træneren Frederik (Anders Brink Madsen) står ved lidt af en skillevej, da han bliver en post i et superligahold i København. En drøm han altid har haft, men det vil betyde et farvel til Sunday.

Imens dette sker vender sportsdirektøren Bjarne Skoubo (Lars Hjortshøj) tilbage med skumle planer. Han har købt fodboldklubben, og det er ikke alle, der er lige glade for det.

Se traileren til fjerde sæson


Der lægges op til både pinlige misforståelser, romance og konflikt i den nye trailer til Sunday. Instruktør Jesper Rofeldt har instrueret og været med til at skrive fjerde sæson, som han også gjorde med de træ forrige sæsoner:

"Det har været en kæmpe fornøjelse at skrive og instruere sæsonen, og jeg håber, folk kommer til at nyde den lige så meget, som vi har gjort, da vi lavede den." Fortæller Jesper Rofeldt.

Melvin er på toppen igen


X Factor

Til stor glæde kunne han tidligere i sommer melde ud, at han var raskmeldt. Efter den gode nyhed fortalte Melvin i DRs podcastserie Sig noget sjovt, at han indså, at det skal være lysten og passionen frem for penge og berømmelse, der driver ham. Det lader også til, at glæden over at lave en serie, folk kan lide, vægter højt hos ham:

"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det skulle ende med at blive en så succesfuld tv-serie, at vi nu er klar med en fjerde sæson. Det har været et kæmpe eventyr, som jeg er super stolt over. Og jeg glæder mig helt vildt til at høre, hvad seerne synes om den nye sæson," fortæller Melvin Kakooza.

De første tre sæsoner af Sunday kan streames på Xee.

Fjerde sæson får premiere d. 9 september på Xee kl 21:30.

LÆS OGSÅ: ‘The White Lotus’ får en sæson 2

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i august

LÆS OGSÅ: De bedste podcasts: hvad du skal høre lige nu

Del artikel

Læs mere omXeeDR Lyd

Andre Serier | Nyheder