Serier | Nyheder

The Last of Us bliver til en serie

AfFreja Hertz Tefcke
9. marts 2020
Foto: The Last of Us/Naughty Dog

Del artikel

En nyhed, som ingen så komme, har alligvel set dagens lys.

Naughty Dog (spil-giganten) annoncerede og bekræftede i samme tweet, at det gigantiske og meget populære spil The Last of Us (der også får en efterfølger i maj 2020) bliver til en serie.


Chernobyl-producent med ombord


Chernobyl

Det var The Hollywood Reporter, der bekræftede, at skaberen af spillet, Neil Druckmann, er ombord sammen med Craig Mainz.

Mazin, der er en kæmpe fan – og stor spiller – af spillet, sagde:

”Neil Druckmann er uden tvivl en af de bedste historiefortællere, der arbejder i videospil-genren, og The Last of Us er hans magnum opus. At få en chance for at tilpasse dette absolut betagende og fantastiske spil har været en drøm for mig i flere år, og jeg er så beæret over, at jeg kan gøre det i samarbejde med Neil (Druckmann, red.)”

Mazin forstår The Last of Us


”Første gang, jeg satte mig ned for at tale med Craig (Mazin, red.) var jeg lige dele imponeret over hans tilgang til fortællingen og hans absolut dybfølte kærlighed og forståelse for The Last of Us. Med Chernobyl fik HBO skabt et spændingsfyldt, rystende og følelsesladet mesterværk. Jeg kunne ikke forestille mig bedre samarbejdspartnere til at bringe The Last of Us til TV.”

Der er ikke meget videre information om serien, andet end at serien kommer til at følge Joel og Ellie som i spillet. Under alle omstændigheder kan det ikke blive andet end godt, når både Druckmann, Mazin og HBO er involveret!

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic

Del artikel

Læs mere omHBOThe Last of Us

Andre Serier | Nyheder

Mest læste