Serier | Nyheder

'The Last of Us' har endelig fået premieredato!

AfDaniel Lindekilde Engberg
3. november 2022
The Last of Us HBO
(V til H) Pedro Pascal som Joel og Bella Ramsey som Ellie / Foto: The Last of Us/HBO Max

Del artikel

'The Last of Us' adaptionen fra HBO har været længe undervejs, og nu er premieredatoen endelig afsløret.

'The Last of Us finder sted 20 år efter civilisationens fald grundet en grufuld sygdom. Få lommer af mennesker lever i karantænezoner, der styres med hård hånd og strikse regler. En af de overlevende er Joel (Pedro Pascal), der bliver hyret til at smugle den 14-årige Ellie (Bella Ramsey) tværs igennem et ødelagt USA.

Det bliver en farefuld færd, hvor man skal holde sig på dupperne for at overleve. Inficerede monstre venter rundt om hvert et hjørne, men det er langt fra de mest truende fjender der findes derude. Lov og moral er ikke noget den nye verden har særlig meget tilovers for, og Joel og Ellie må stole på hinanden hvis de har nogen forhåbninger om at komme levende igennem rejsen.

HBO har været sparsomme med både klip fra serien og informationer derom generelt. Nu er der dog nye informationer fra HBO, og vi ved endelig hvornår The Last of Us får premiere. Premieredatoen er sat til d. 16. januar 2023, så der er kun lidt over halvanden måned til at rejsen begynder for Joel og Ellie.

Om serien kan opnå lige så stor succes som spillet den er baseret på må tiden vise, men de kører The Last of Us op til at være en af de store kanoner, når det kommer til miniserier.

LÆS OGSÅ: Ny serie fra skaberne af 'Dark' lover mystik, spænding og forrådnelse: Se traileren her

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: I lort til knæene – ‘All Quiet on the Western Front’ er en gruopvækkende affære

LÆS OGSÅ: Ny serie i 'Yellowstone' universet med Harrison Ford har fået premieredato, og ventetiden er kort

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder

Mest læste