Serier | Nyheder

Min top 3: Romantiske komedieserier på HBO Nordic

AfTenna Krupsdahl
16. december 2019
Supergode serier til kvindernes kampdag
Foto: HBO Max

Del artikel

Skal der være romantik, så lad der være romantik. Ikke alle romantiske komedieserier er alle lige voluminøse, hvad angår indholdsmæssigt værdi.

Men hvad gør det, når blot skuespillerne er værd at beskue, og man føler sig godt underholdt? Det er, hvad disse fremhævede romantiske komedieserier kan, når man trænger til andet end lige vold, mord og tju-bang.

Girls (6 sæsoner)


Newyorkerserien følger Hannah og venindeflokken, imens de går igennem alt, hvad livet kaster i hovedet på dem. Og det går ikke stille for sig. Man bliver taget med i hver, ofte pinlige, begivenhed, de gennemgår både sammen og hver især. Og der bliver ikke lagt fingre imellem på sprog eller kiksede sjove tåkrummende (u)sexede episoder.

Enlightened (2 sæsoner)


Med sit nyopdagede syn på livet under Californiens sol har hun fået et nyt mål i livet om at tilføre så meget velvære for sig selv og sine medmennesker som muligt. Hun får nogle verbale og psykiske slag undervejs, men det stopper hende ikke i hendes nye livs agenda. Sjov, tankevækkende og bare herlig.

Sex and The City (6 sæsoner)


Sex and The City-the land of opportunities

Serien var så populær, at den også endte med at blive lavet til et par spillefilm. Et overflødighedshorn med masser af romantik, grin, sjove scener, kække bemærkninger og lækre outfits er, hvad denne serie byder på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ: 6 sexede serier på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: 5 serier jeg altid kan tale med mine veninder om

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste