Serier | Nyheder

Min top 5: Mest ventede serier i 2020

AfFreja Hertz Tefcke
7. september 2019

Del artikel

Der kommer hele tiden nye serier ud, og de er alle sammen ventede; meeeen der er fem styks, der - for mit vedkommende - er mere ventede end andre. Forhåbentligt kommer serierne snart – eller i hvert fald tidligt i 2020 – så vi kan se de serier, der er blevet hypet!

The Haunting of Bly Manor
Premiere: ukendt, 2020
Streamingtjeneste(r): Netflix

Fortsættelsen til den super succesfulde serie, The Haunting of Hill House, kommer på et tidspunkt i 2020!

I stedet for at følge Craine-familien og Hill House igen, skifter vi til et nyt sæt af mennesker og et helt nyt sted, nemlig Bly Manor.

Mike Flannagan står stadig bag serien, og vi kommer til at se en masse velkendte ansigter – bl.a. Victoria Pedretti, som spillede Nell i den første sæson og Oliver Jackson, som spillede Luke i den første sæson, kommer tilbage som ”en charmende, ung mand” – hvad end det betyder.

Vi ved endnu ikke om serien har tænkt sig at bevæge sig i en American Horror Story-retning, og laver en antologiserie med de samme skuespillere i en ny rolle, men under alle omstændigheder bliver The Haunting of Bly Manor helt klart en fuldstændig eminent serie, der (forhåbentligt) kan leve op til den første sæson!

Derfor skal du glæde dig: utroligt visuelt arbejde, gennemført og gribende historie, gys og gru i alle retninger.

The Falcon and The Winter Sodier
Premiere: efteråret 2020
Streamingtjeneste(r): Disney+

Hvis man er Marvel-fan, så kommer nyheden om en serie om Falcon (Sam Wilson) og The Wintersoldier (James Buchanan ”Bucky” Barnes) som en fantastisk gave til juleaften.

Anthony Mackie og Sebastian Stan genoptager deres roller fra Marvels univers i den nye serie, og selvom vi ikke ved meget om seriens forløb og hvad den handler om, men vi ved dog, at det højst sandsynligt kommer til at bestå af sarkasme, små stik til hinanden, en helvedes masse humor – og så kommer serien nok til at handle om, hvordan de to fortsætter livet efter udviklingerne i Avengers: Endgame.

Forhåbentligt bliver det en buddy-komedie-serie, der både kan binde nogle af de løse ender sammen og give et smil på læben.

Derfor skal du glæde dig: Tør humor, Marvels udvidede univers, top skuespil, fede effekter.

Westworld (sæson 3)
Premiere: ukendt, 2020
Streamingtjeneste(r): HBO Nordic

Westworld vender tilbage, og højst sandsynligt endda endnu større end sæson 2! Det ser nemlig ud til, at Westworld bliver den næste, store serie for HBO siden Game of Thrones sluttede – og vi får også nye ansigter med i sæson 3. Vi får bl.a. Aaron Paul (kendt fra Breaking Bad), som ser ud til at være en menneskelig del af det spektakel, der er Westworld.

Vi ved ikke rigtigt noget om plottet eller detaljer om tredje sæson, men det bliver nok større og voldsommere. Vi får stadig 10 afsnit, og serien er i produktion allerede nu.

Vi ved, at både Evan Rachel Wood og Thandie Newton vender tilbage til serien, men grundet det – undskyld ordvalget – mind-fuckery der er Westworld, er det faktisk svært at regne ud, hvem der kommer tilbage.

Du kan se teaser-traileren her:

Derfor skal du glæde dig: Sci-fi-universet, fantastiske effekter, større og vildere, gennemført plot og eminent forfatterskab bag manuskriptet.

Snowpiercer
premiere: ukendt, 2020
Streamingtjeneste(r): Rygtet til Netflix

Snowpiercer er en af de mest undervurderede film (og bøger) og får endelige den storhedstid, den fortjener!

Snowpiercer kommer til at handle om et super-hastighedstog, der snor sig igennem et arktisk landskab, der er skabt af global opvarmning, og holder sine beboere tilpasse – eller, i hvert fald beboerne med penge. Tredje klasse er ramt af sult, søvnmangel og er generelt beskidte og triste. Filmen havde Chris Evans i hovedrollen, da den kom ud, og blev lidt af en sleeper, selvom præmissen og skuespillet var i top. Nu får den endelig en ny chance, nemlig som TV-serie med 2 bekræftede sæsoner!

Det ser ud til, at serien følger både bogen og filmen ret fint, og vil have en underlæggende tone af samfundstroper, sociale lag og hvad de kan betyde for mennesker bag sig.

Vi ved, at der er bekræftet navne som Jennifer Connely, Daveed Diggs og Alison Wright, men meget mere ved vi faktisk ikke endnu.

Du kan se traileren her:

Derfor skal du glæde dig: Fantastisk skuespil, bizart, vildt og fedt plot, dystopi, creepy toner.

Star Trek: Picard
Premiere: Foråret 2020
Streamingtjeneste(r): Amazon Prime Video

Star Trek var en af de (og er til dato stadig) mest ikoniske sci-fi-serier, der har rullet over vore skærme, og nu får vi en revival af en anden verden, nemlig Star Trek: Picard! Endnu vildere, så vender Patrick Stewart tilbage til sin originale rolle som Kaptajn Picard på U.S.S Enterprise.

Serien vil finde sted under Picards gyldne år, der blev teaset i en alternativ tidslinje i 1994-serien Star Trek: The Next Generation, hvor han lever et fredfyldt liv, hvor han arbejder på sin families vingård i Frankrig.

Der er ikke kommet meget mere information ud om serien, men vi har heldigvis fået en trailer, og så er det jo – lige meget hvad – et tilbageblik på en nostalgisk serie med en ikonisk skuespiller og rolle.

Se traileren her:

Derfor skal du glæde dig: et gensyn med Patrick Stewart, gensyn med Star Trek, sci-fi, fede effekter.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i september

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste