Serier | Nyheder

Mindhunter sæson 3 er officielt droppet

AfKim Sørensen
25. oktober 2020
(Foto: Mindhunter/Netflix)

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/07/667_Mindhunter_107_unit_01740R5.jpg
(Foto: Mindhunter/Netflix)

Seriemorder-serien Mindhunter er nu endeligt aflyst

Den populære Netflix-serie Mindhunter, der handler om, hvordan man oprindeligt begyndte at arbejde med profilering af seriemordere, ser endeligt ud til at have fået dødsstødet. Allerede i januar 2020 fik vi den nedslående besked at skuespillerne i den populære serie ikke have fået deres kontrakter forlænget. Vi havde også hørt at seriens skaber David Fincher ( Seven, Social Network, Fight Club), havde arbejdet så hårdt og intenst på de to første sæsoner, at han var blevet godt og grundigt metaltræt af den hårde process der indebar halvfems timers arbejdsuger.

Nu er meldingen så, at sæson tre definitivt er ude. Beskeden kom fra Fincher selv i et interview han gav i forbindelse med hans nye film Mank, der snart her premiere på Netflix. Han siger, at udover det hårde arbejde på seriens første to sæsoner, der nærmest krævede alt hans tid, så var Mindhunter også en dyr serie at skabe. Han ville skulle bruge minimum det samme beløb som i anden sæson, hvis han skulle i arbejdstøjet igen. Og selvom Netflix angiveligt har ret dybe lommer, så skal seertal og penge også hænge sammen.

Derfor har seriens skuespillere nu fået grønt lys til at tage andet arbejde, mens Fincher selv koncentrerer sig om andre projekter. bl.a er han som nævnt snart aktuel med filmen Mank, der handler om kontroverser omkring skabelsen af filmen Citizen Kane, som er en af verdenshistoriens mest populære film.

Læs også: Anmeldelse af Real Detective

Netflix har på trods af aflysningen været ude at sige at Mindhunter var en kæmpe succes, hvilket mange seriefans (mig selv inklusiv) verden over er ganske enige i. De siger også, at de er åbne for en tredje sæson, men at det i så fald ville have lange udsigter. Sæson to sluttede måske heller ikke på lige så stor en cliffhanger som sæson et. Men hele sidehistorien med BTK, ville vi nu gerne have fulgt til dørs.

Det ville selvfølgelig også have været oplagt at udforske seriemordere som Ted Bundy, Jeffrey Dahmer og John Wayne Gacy der må betegnes som nogle af de mest kendte og berygtede seriermordere vi kender til. Uanset hvilke uhyggelige psykopater en tredje sæson ville centrere sin handling om, ville man med stor sandsynlighed kunne få stillet krimi appetitten. Mindhunter er en lækkerbisken for enhver med hang til at kigge ind i de mørke afkroge af sindet på virkelighedens største monstre.

Hvis du ikke har fået set Mindhunter endnu, så kan vi kraftigt anbefale, at du kaster dig over begge sæsoner. Vores vurdering er at du absolut ikke bliver skuffet, hvis du har hang til seriemorder-genren. For undertegnede har Mindhunter en plads på min all time serie top ti. Serien kan streames på Netflix.

Læs også: Anmeldelse af Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste