Serier | Nyheder

Mørk krimikomedie lander på Viaplay sidst på ugen: Se traileren

AfDaniel Lindekilde Engberg
7. november 2022
Elvira trailer
Foto: Elvira/Viaplay

Del artikel

Den nye danske serie på Viaplay, 'Elvira', byder på lige dele krimi, thriller og mørk komik.

I den nye originalserie fra Viaplay følger vi Elvira, en 35-årig dame der lever en stille live som telefonreceptionist på en sexklinik. Venner har hun ikke mange af, ud over sin bror Sixten, en stofmisbruger, og deres fælles barndomsven Køster. Køster bestyrer sexklinikken ved siden af sit noget mere hæderlige arbejde som politibetjent.

En dag ændrer tilværelsen sig for Elvira da sexarbejderen Candy ikke møder ind på arbejde og tilsyneladende er forsvundet fra Jordens overflade. Elvira dykker derfor ned i en kriminel underverden for at søge efter svar hvilket medbringer sine egne problemer på flere fronter.

Se traileren


Som serien selv beskriver, så blander den komedie og thriller i lige mængder uden aldrig helt at afsløre sin hånd. Og man ved at Bodil Jørgensen plus mørk komedie er en succes der venter på at ske.

Rollebesætningen ser også god ud med både Peter Plauborg (Den som dræber - Fanget af mørket, Ulven Kommer), Anton Hjejle (Bedrag), Morten Brovn (Kastanjemanden, Sygeplejeskolen), Marijana Jankovic (Trom, Dag & Nat) og den ovenstående Bodil Jørgensen (Riget Exodus, Hvide Sande).

Elvira består af otte afsnit, og har premiere på Viaplay d. 13. november med de to første afsnit, og to afsnit hver søndag derefter.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Disney+ i november 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Young Royals' sæson 2 er rå, følsom og helt uimodståelig

LÆS OGSÅ: Ny serie i 'Yellowstone' universet med Harrison Ford har fået premieredato, og ventetiden er kort

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder