Serier | Nyheder

Netflix offentliggør teaser til ny dansk serie

AfBuster Kristensen
25. november 2020
Foto: Equinox/Netflix

Del artikel

Netflix løfter lidt af sløret for serien Equinox i ny teaser.


Den kommende miniserie Equinox er kun den anden danske serie fra streaming-giganten Netflix’ hånd, siden The Rain havde premiere i 2018. Equinox baserer sig på den populære podcast Equinox 1985, der er skabt af Tea Lindeburg og handler om en dimitterende gymnasieklasses mystiske forsvinden. Netflix har netop offentliggjort en teaser til det kommende mysterie-thriller.

I teaseren ses Danica Curcic (Broen, Kriger) i rollen som den unge kvinde Astrid, hvis storesøster Ida forsvandt sporløst sammen med resten af gymnasieklassen tilbage i 1999. 21 år senere arbejder Astrid som vært på et radioprogram, da en ukendt mand ringer ind med det isnende budskab, at han ved, hvad der skete med søsteren og de andre nyklækkede studenter dengang.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen får rolle i ny sæson af prisvindende serie

Astrid er nu tvunget til at genbesøge den traumatiske hændelse og dykke ned i mysteriet, der involverer mareridtslignende syner, og snart må Astrid se en ubehagelig sandhed i øjnene, som har mere at gøre med hende selv, end hun troede og ønsker.

Se teaseren til 'Equinox'’Equinox’ byder på lovende talenter og erfarne skuespillere


Udover stortalentet Danica Curcic giver miniserien også plads til en række lovende, unge skuespillere. Karoline Hamm (Juleønsket, Den som dræber) kan ses i rollen som den forsvundne søster Ida, mens Fanny Bornedal (1864, Journal 64) også er at finde på rollelisten.

Mere rutinerede kræfter har dog også fundet vej til Equinox, bl.a. medvirker Lars Brygmann (Retfærdighedens ryttere, Rejseholdet) og Hanne Hedelund (Kunsten at græde i kor, Borgen).

LÆS OGSÅ: HBO Europe afslører castet til ny dansk serie

Equinox er skrevet af Tea Lindeburg, der også stod bag podcasten. Serien får premiere d. 30. december og består af seks afsnit.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder