Serier | Nyheder

Nicholas Cage som Tiger King

AfFreja Hertz Tefcke
6. maj 2020
Foto: Tiger King/Netflix

Del artikel

Man skulle næsten ikke tro, at Tiger King kunne blive vildere, end dokumentarserien på Netflix allerede var – men så kan man altså godt tro om igen.

Variety melder nemlig, at en otte afsnit lang serie kommer om Tiger King og Joe Exotic og er baseret på Texas Monthly-artiklen, Joe Exotic: A Dark Journey Into The World of a Man Gone Wild.

Serien bliver produceret af CBS Television Studios og Imagine Television.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/04/Tiger-King.jpg
Foto: Tiger King/Netflix


Serien kommer til at centrere sig om den excentriske private zoo-ejer, Joe Schreibvogel, bedre kendt som Joe Exotic, der forsøger at kæmpe for, at hans park kan overleve – selvom risikoen er, at han mister forstanden fuldstændig.

Serien vil gå helt i dybden med Joe og kigge nærmere på, hvordan han blev den karakter, han til sidst endte med at forsvinde helt ind i.

LÆS OGSÅ: Podcast-anmeldelse af Tiger King

Nicholas Cage som Tiger King


Det er dog ikke det mest skøre, der er sket siden Tiger King-dokumentarserien kom ud – der gik hurtigt rygter om, hvem der ville være passende til at spille den skøre, overdrevene mand med en forkærlighed til tigere, og nu er det altså kommet frem, hvem der får den rolle.

Det er ingen ringere end Nicholas Cage!

Det er svært at finde en mere passende mand til at spille den rolle, og serien vil markere den allerførste TV-rolle, Cage nogensinde har haft. Det virker umiddelbart til, at Nicholas Cage som Tiger King er helt fuldstændigt perfekt castet!

Nu er det bare om at vente på mere information og forhåbentligt et par billeder af Cage i fuldt Joe Exotic-outfit!

Del artikel

Læs mere omNetflixTiger King

Andre Serier | Nyheder