Serier | Nyheder

Ny dokumentarserie efterforsker den hovedmistænkte i Madeleine McCann-sagen

AfDaniel Lindekilde Engberg
3. maj 2022
Foto: Madeleine McCann: The Prime Suspect/Viaplay

Del artikel

Madeleine McCann gik i røre da en hovedmistænkt endelig blev udpeget af tyske myndigheder i 2020. Nu efterforskes sagen med nye vidner og et upartisk blik.


Efter 13 år i 2020 kom den store nyhed at det tyske politi havde udpeget en hovedmistænkt i sagen. Under dækkenavnet Christian B. kunne de tyske myndigheder fortælle at den mistænkte er en pædofil og seksualforbryder, der på nuværende tidspunkt afsoner en syvårig fængselsdom for voldtægt på en 72-årig kvinde.

Den tyske anklager gjorde Christian B. skyldig i folkemunde, og offentligheden følte sig til dels sikker på at gerningsmanden endelig er fundet. Så sikker er journalisten og tidligere kriminalbetjent Mark Williams-Thomas dog ikke.

Friske og upartiske øjne


"Da jeg startede efterforskningen af Christian B, stod det klart, at den brede offentlighed havde besluttet, at han var ansvarlig for kidnapningen og drabet på Madeleine McCann om aftenen den 3. maj 2007. Dette var en klar fortælling malet af den tyske anklager overfor verdens medier og den brede offentlighed.

Men som altid med mine undersøgelser ser jeg udelukkende, med et fuldstændig upartisk blik, på alle beviserne, samt hvor stærke de er. Denne efterforskning i tre afsnit vil kunne præsentere den mest detaljerede og uafhængige undersøgelse til dato, som afslører helt nye oplysninger om efterforskningen af ​​den hovedmistænkte i Madeleine McCanns forsvinden" fortæller journalisten og tidligere kriminalbetjent Mark Williams-Thomas.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder