Serier | Nyheder

Ny sæson af ’Stella Blómkvist’ på vej

AfBuster Kristensen
5. november 2020
Ny sæson af ’Stella Blómkvist’ på vej
Foto: Stella Blómkvist/Saga Sig

Del artikel

Den islandske skuespiller Heida Reed (Poldark) vender snart tilbage i rollen som Stella Blómkvist i serien af samme navn.

Den islandske saga om den moralsk anløbne advokat vender tilbage i en ny sæson, bekræfter Viaplay. Optagelserne er allerede skudt i gang.


Første sæson var en stor succes og var nomineret i hele otte priser ved den islandske Eddan Awards. Serien er baseret på en roman, der er skrevet under pseudonymet Stella Blómkvist selv og er instrueret af Óskar Thór Axelsson.

Blómkvist er en kontroversiel advokat med et fleksibelt moralsk kompas, der ikke går i vejen for at bøje reglerne i sin jagt på forbrydere. I den kommende anden sæson bliver hendes syn på lovlydighed yderligere udfordret, da hun kommer tæt på nogle af Islands mest magtfulde mennesker.

LÆS OGSÅ: Peter Frödin trækker atter i Grethe-kostumet i ny juleserie

Seriens anden sæson er nu i støbeskeen. Optagelserne er i gang og Viaplay forventer at kunne afholde premiere i efteråret 2021.

’Stella Blómkvist’ har kickstartet islandsk seriestreaming


Stella Blómkvist er Viaplays første islandske serie og er skabt i samarbejde med den islandske tv-udbyder Síminn TV og Sagafilm. Selskabet bag Viaplay, NENT, vil i fremtiden have et øget fokus på lokale produktioner ifølge selskabets Chief Content Officer, Fillippa Wallestam:

”Hos NENT prioriterer vi nemlig at investere i unikke og lokale historier, og på nuværende tidspunkt ser vi denne nytænkte og utraditionelle serie som Islands bedste bud på en fængende noir dramaserie”.

LÆS OGSÅ: Rå gangstere eller artige sygeplejeelever?: Nye serier og sæsoner på Viaplay, TV 2 PLAY, C More, Disney+ og Paramount+ i november

Første sæson af Stella Blómkvist kan streames på Viaplay. Anden sæson kan streames fra efteråret 2021 og kommer til at bestå af seks almindelige og tre udvidede afsnit.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder