Serier | Nyheder

Ny serie om Hvem vil være millionær?-skandale

AfTrine Jerichau Roslev
12. november 2020
'Quiz'
Foto: C More

Del artikel

Snart får C More premiere på en serie om Hvem vil være millionær?-skandalen fra 2001.


Husker du, dengang en tidligere major snød sig til gevinsten på én million pund i den engelske udgave af tv-show'et Hvem vil være millionær? Nu kommer der en serie om skandalen.

Serien hedder Quiz og er skrevet af James Graham. På rollelisten finder vi en række kendte navne som Matthew Macfadyen (Succession), Sian Clifford (Fleabag), Michael Sheen (The Good Fight), Michael Jibson (1917) og Helen McCrory (Peaky Blinders).

Fik hjælp fra hostende publikummer


Den tidligere major Charles Ingram (Matthew Macfadyen) fik hjælp fra to medsammensvorne blandt publikum, hustruen Diana (Sian Clifford) og universitetslektoren Tecwen Whittock (Michael Jibson). De to venner hostede for at indikere de rigtige svar.

Programmets producere undrede sig over de mange host, og præmiegevinsten blev annuleret. To år efter måtte de tre sammensvorne forsvare sig en retssag, hvor de blev dømt for snyd.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Efterforskningen': "Det er som om vi ikke kan få nok"

Men er det teknisk og juridisk set kriminelt at snyde i et quizprogram? Det spørgsmål gennemsyrer den kommende miniserie Quiz. Derudover bliver vi lukket ind i Charles og Dianas liv, og vi får måske svaret på, hvorfor et show som Hvem vil være millionær? er så populært i hele verden.

Quiz får premiere på C More den 7. december.

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder

Mest læste