Serier | Nyheder

Ny trailer til The Crown sæson 3

AfIsabella Lisberg
22. oktober 2019

Del artikel

Så er der endelig godt nyt til alle The Crown-seere, som synes, at Netflix har været ret så nærige med at løfte sløret for den nye sæson.

Indtil videre har vi kun fået meget korte teasere af, hvad den kommende tredje sæson indeholder, men nu knap en måned, før den får premiere, så har Netflix netop offentliggjort en fuld 2,5 minutters trailer. Umiddelbart ser det ud, som om der bliver fuld fart over den nye sæson, som har et tungsindig og dramatisk udtryk.

Se traileren til The Crown sæson 3


Tvivl og krise i The Crown sæson 3


Serien begynder ved Dronning Elizabeth d. 2.s 25 års jubilæum på tronen. Naturligt nok, så giver 25 år på tronen anledning til at reflektere over, hvad man har udrettet, og i den forbindelse vakler Dronningen i sin tro på egne evner.

Da hun overtog, var landet i sin storhedstid, men tiderne har skiftet, og landet er plaget af økonomisk krise, minestrejker, en ny premiereminister, som foreslår, at Dronningens fremtoning bør være mere af symbolsk betydning end at vise et reelt humant forbillede, og monarkiets eksistens bliver betvivlet.

Prinsesse Margaret spiller spillet


Hvor Dronningen tvivler, træder søsteren Prinsesse Margaret ind og lader til at forstå, hvordan man spiller monarkiets spil om at opretholde facaden til enhver tid med ordne: "You cannot flinch. It's only fallen apart if we say it has. That's the thing about the monarchy. We paper over the cracks." Derved lader det også til, at søstrenes interne konkurrence fortsætter i den kommende sæson.

Serien introducerer en ny og ventet karakter, nemlig sønnen Charles. Han kæmper med problematikken, der opstår, når man er ung og i sine følelses vold, mens hele landet følger med, og når titlen, man bærer, sætter nogle standarter for, hvordan man kan argere.

The Crown får premiere i november


Traileren lægger op til masser af konflikter og drama, både på landsplan såvel som internt i det britiske kongehus. Dronning Elizabeth opsummerer meget poetisk i trailerens slutning, at hele familien har oplevet at undertrykke, hvem de er; det er ikke et valg, men en pligt.

Sæson tre kommer d. 17. november på Netflix, og traileren varsler, at vi bestemt ikke kommer til at kede os.

Del artikel

Læs mere omNetflixThe Crown

Andre Serier | Nyheder