Serier | Nyheder

Nye serier i oktober: Mere The Mandalorian, drama på DR og nyt afsnit af The Walking Dead

AfTrine Jerichau Roslev
1. oktober 2020
Foto: Ulven kommer/Michella Bredah/DR

Del artikel

Hvad skal du se på Disney+, Viaplay, DR TV, C More, Dplay og Xee i oktober 2020? Find inspiration blandt de nye serier her.The Walking Dead sæson 10 afsnit 16
Fans af The Walking Dead har ventet længe – rigtig længe – på det afsnit, der skulle have været sæsonfinalen på sæson 10. På grund af corona blev sæsonfinalen udsat, og for kort tid siden meldte folkene bag serien ud, at sæsonen nu er forlænget med seks nye afsnit. Men ... vi skal alligevel ikke snydes for det afsnit, som vi ikke så foråret.

Afsnit 16 får premiere på Xee den 5. oktober, og de seks nye afsnit kommer i foråret 2021. Herefter følger sæson 11, som bliver den sidste i serien. Hele sæson 10 kan streames på Xee.

Top Dog
Husker du Gustav Lindh, som spillede over for Trine Dyrholm i Dronningen? Nu får du chancen for at se ham spille endnu en central rolle. Denne gang i I C More Originals-serien Top Dog, som er baseret på krimitrilogien VIP-rummet af den svenske krimikonge Jens Lapidus.

I serien jagter et umage makkerpar, en advokat og en prøveløsladt, en kidnappet søn af advokatfirmaets vigtigste klient. Makkerparret spilles af Josefin Asplund (Himmelsdalen, Vikings) og Alexej Manvelov (Chernobyl). Serien består af otte afsnit.Ulven kommer
Ulven kommer fortæller en stærk historie om, hvad en familie vil gøre for at overleve. Socialrådgiveren Lars arbejder på at afsløre familiens hemmelighed ved at afdække, hvem der lyver, og hvem der taler sandt. Hans beslutninger vil få afgørende betydning for familiens to børn, Holly og Theo.

Socialrådgiveren spilles af Bjarne Henriksen (Forbrydelsen), og familien spilles af Flora Ofelia Hofmann Lindahl (Landet af glas), Peter Plaugborg (Den som dræber), Christine Albeck Børge (Den anden verden) og Noah Storm Otto. Ulven kommer er skrevet af Maja Jul Larsen, som også har været med til at skrive Arvingerne, Bedrag og Borgen.

Lykkebugten
Med den nye Viaplay Original-serie Lykkebugten loves der en moderne sæbeopera af detektivdronningen Camilla Läckberg. Serien handler om forbudt kærlighed, forræderi og et mordmysterie.

Vi skal følge politibetjenten Johanna, som tager tilbage til sit barndomshjem i forbindelse med sin mors begravelse. Besøget skulle blot have være kortvarigt, men ender med at trække Johanna ind i gamle minder, konflikter og forhold, da liget af en ung kvinde findes i bagagerummet på en bil.

https://mailchi.mp/cc6bcc2ecd03/nyheder-p-viaplay-i-april-2772105?e=f8ef319258

The Mandalorian, sæson 2
I anden sæson af The Mandalorian fortsætter The Mandalorian og the Child deres rejse. De møder nye fjender og finder allierede på deres tur gennem en farlig galakse i tiden efter Det Galaktiske Imperiums sammenbrud.

Pedro Pascal spiller igen hovedrollen som The Mandalorian. Derudover skal vi bl.a. se Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito. Seriens skaber, Jon Favreau, figurerer igen blandt instruktørnavnene.


Andre nye serier og sæsoner i oktober


Beyond, sæson 1-2


Living a Nightmare
Premiere: 5. oktober
Genre: Dokumentar
Streamingtjeneste: Dplay

Pandora, sæson 2
Premiere: 5. oktober
Genre: action, Sci-Fi
Streamingtjeneste: Viaplay

The Right Stuff
Premiere: 9. oktober 2020
Genre: reality
Streamingtjeneste: Disney+

Drunk History, sæson 5
Premiere: 9. oktober 2020
Genre: komedie
Streamingtjeneste: Paramount+

The Nest
Premiere: 12. oktober
Genre: thriller
Streamingtjeneste: C More

68 Whiskey
Premiere: 12. oktober
Genre: drama, komedie
Streamingtjeneste: Viaplay

Drottningarna
Premiere: 15. oktober
Genre:
Streamingtjeneste: C More

Cryptid
Premiere: 30. oktober
Genre: drama, fantasy
Streamingtjeneste: Viaplay

The Catch, sæson 1-2
Premiere: 19. oktober
Genre: krimi, drama
Streamingtjeneste: Viaplay

Nashville
Premiere: 20. oktober
Genre: drama
Streamingtjeneste: C More

Riviera, sæson 3
Premiere: 22. oktober
Genre: drama
Streamingtjeneste: C More

Sunday, sæson 3
Premiere: 22. oktober
Genre: komedie
Streamingtjeneste: Xee

Disney Gallery: Star Wars – The Mandalorian
Premiere: 23. oktober
Genre: Dokumentar
Streamingtjeneste: Disney+

Joe Exotic: Before He Was King
Premiere: 29. oktober
Genre: dokumentar
Streamingtjeneste: Dplay

Del artikel

Andre Serier | Nyheder