Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i november: Lord Asriel og Lyra fortsætter rejsen

AfLisa Bak Nielsen
4. november 2020
Foto: His Dark Materials sæson 2/HBO Nordic

Del artikel

Hvad skal du se på HBO Nordic i november? Få overblikket her.


Mr. Robot

Men HBO Nordic skuffer sjældent, så vi har heldigvis meget at se frem til. Her giver vi dig overblikket over det, du kan glæde dig til at streame på HBO Nordic i november.

Mr. Robot, sæson 4


Premiere: 1. november
Sprog: engelsk
Genre: drama, thriller

Alting har jo desværre en ende, og vi er nu nået til slutningen på historien om Elliot i Mr. Robot. Den ustabile, men dygtige hacker, Elliot (Rami Malek) er tilbage i en sidste sæson af denne prisvindende serie.

Vi fortsætter, hvor vi slap i sæsonens tredje sæson. Whiterose (BD Wong) advarer Elliot om, at han nok ikke lever meget længere. Da Mr. Robot (Christian Slater) og Elliot går sammen om at bekæmpe Dark Army, går det ikke helt, som de havde planlagt.

LÆS OGSÅ: Rå gangstere eller artige sygeplejeelever?: Nye serier og sæsoner på Viaplay, TV 2 PLAY, C More, Disney+ og Paramount+ i november

Hvis fjerde sæson gør det lige så godt som de foregående, er der lagt op til spænding til det allersidste sekund i den neglebidende, spændende og hjernevridende historie om hacker-geniet Elliot. Vi kan ikke vente med at se, hvordan det hele ender for Elliot, Angela (Portia Doubleday) og de andre karakterer i Mr. Robot.

Moonbase 8, miniserie


Premiere: 9. november
Sprog: engelsk
Genre: komedie

Trænger du til et godt grin, er Moonbase 8 et godt bud på en serie, der masserer lattermusklerne.

I serien følger vi tre astronautaspiranter, der på trods af deres ivrighed virker som tvivlsomme bud på astronauter. Men det er ikke kun træningen, der giver aspiranterne udfordringer. Under den hårde træning oplever de (måske) kommende astronauter en række omstændigheder, der får dem til at tvivle på deres egen mentale tilstand.

LÆS OGSÅ: Kongeligt gensyn: Nye serier og sæsoner på Netflix i november

Astronauterne spilles af John C. Reilly (Stone Quackers), Tim Heidecker (Decker) og Fred Armisen (Big Mouth), der med deres komiske talenter nok skal bidrage med varme og godt humør til din november.

Valley of Tears, miniserie


Premiere: 13. november
Sprog: hebraisk
Genre: drama, krig

Med en liste af producere, der bl.a. tæller Ron Lesham (Euphoria), er der god grund til at have høje forventninger til denne miniserie.

Serien foregår i Mellemøsten i 1973, hvor Yom Kippur-krigen begyndte med et overraskelsesangreb af Egypten og Syrien mod Israel. I Valley of Tears følger vi en gruppe unge soldater og deres liv, mens de udkæmper deres livs kamp under den grufulde krig.

LÆS OGSÅ: Den bedste serie om politik nogensinde: 5 serier du kan bruge som opvarmning til til valget i USA

Der er lagt op til en stærk, historisk serie, når Valley of Tears får premiere på HBO Nordic i november.

His Dark Materials, sæson 2


Premiere: 17. november
Sprog: engelsk
Genre: drama, fantasy

Hungrer du efter fantasy og en verden, der bare er en my mere fortryllende end vores egen, så kan du godt glæde dig til anden sæson af den anmelderroste hitserie His Dark Materials.

En fortvivlet Lyra (Dafne Keen) følger med Lord Asriel (James McAvoy) ind i en ny verden, hvor hun møder drengen Will (Amir Wilson), der også er flygtet fra fortiden. Det står hurtigt klart, at de unge skæbner er forbundet, og sammen bevæger Lyra og Will sig ud på en fælles mission, der ikke bliver uden forhindringer.

LÆS OGSÅ: His Dark Materials: Se teaseren til sæson 2

Serien er baseret på bestseller-trilogien af forfatteren Philip Pullman, der imponerer med sine fantasifulde verdener og spændende karakterer, der bliver vækket til live i serien His Dark Materials.

Veneno, miniserie


Premiere: 20. november
Sprog: spansk
Genre: biografi, drama

Den spanske serie Veneno er baseret på erindringerne Not a Whore, not a Saint: The Memories of La Veneno skrevet af Valeria Vargas om det transseksuelle ikon Christina Ortiz (La Venono).

Seriens hovedperson, Valeria (Lola Rodríguez), er en ung journaliststuderende, som skriver en bog om La Veneno. Selvom Valeria og Veneno levede i forskellige årtier, har de meget mere til fælles, end hvad Valeria lige troede.

LÆS OGSÅ: Kraften er stærk i The Mandalorian sæson 2. Se den lige nu på Disney+

Den biografiske serie giver os et spændende indblik i den transseksuelle Christina Ortizs liv og død, der også har stor betydning den dag i dag.

Flere nye serier på HBO Nordic i november


Romulus, sæson 1

Premiere: 7. november
Sprog: latinsk
Genre: historisk

Industry, sæson 1

Premiere: 10. november
Sprog: engelsk
Genre: drama

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Haunting of Bly Manor' er en følelses-gyser

Tuff Money, sæson 1

Premiere: 22. november
Sprog: rumænsk
Genre: drama, komedie

30 Coins, sæson 1

Premiere: 29. november
Sprog: spansk
Genre: gys, thriller

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste