Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i juni

AfFreja Hertz Tefcke
29. maj 2020
Foto: 13 Reasons Why/David Moir/Netflix

Del artikel

Sammen med sol og varmere grader i vejret følger også et hav af nye serier på Netflix i juni!

Fuller House: The Farewell Season


Premieredato: 02.06.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Komedie

Den sidste sæson af Fuller House lander på Netflix allerede 2. juni!

Jimmy og Steph bringer deres nyfødte baby hjem og dykker hovedkulds ind i verdenen af forældreskab.

Heldigvis er de ikke alene – de har jo et hus fuld af hænder, der står klar til at hjælpe. Uheldigvis er de hænder ikke altid lige stabile eller kloge, så der opstår hurtigt akavede og tænderskærende pinlige situationer.

Rollelisten består af velkendte Fuller House-skuespillere som Candance Cameron Bure, Jodie Sweetin og Andrea Barber.

Hospital Playlist


Premieredato: 04.06.20
Sprog: Koreansk
Genre: Medicinsk, komedie, drama

Hver dag er helt exceptionel for fem læger, der har været venner siden de gik på medicinstudiet i 1999, og deres patienter på et hospital, hvor fødsel, død og alt indimellem eksisterer.

Der er både fine linjer, der krydses, langtidsindlagte patienter og personlige ting, der fylder og udgør lægernes liv.

13 Reasons Why (sæson 4)


Premieredato: 05.06.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Drama, mysterie

I den kraftfulde og sidste sæson af 13 Reasons Why begynder Liberty Highs-elever at forberede sig på at færdiggøre High School.
Før de kan sige farvel, må vennerne dog endnu en gang samle sig for at holde en farlig hemmelighed begravet, forsøge at forene sig med alt, der er sket over de seneste fire år og stå ansigt til ansigt med endnu en omgang af hjerteskærende valg, der kan ændre alle deres liv for evigt.

Rollelisten består af bl.a. af Dylan Minnette (The Open House) som Clay, Christian Navarro (Vinyl) som Tony, Alisha Boyle (Ray Donovan, 68 Kill) som Jessica og Brandon Flynn (True Detective) som Justin.

The Politician (sæson 2)


Premieredato: 19.06.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Komedie, drama

Stikkeri i diverse rygge, et polyamorøst forhold og et benhårdt kandidatløb for at komme i senatet sørger for, at der kommer mere end rigeligt med mudderkast både fra og mod Payton, da han forsøger at gøre alt, hvad han kan, for at komme ind og sidde i senatet.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Politician sæson 1

Lige så hård som i første sæson kæmper Payton sig igennem mudderkast og knive i ryggen, mens han kaster sine egne moralske skrupler til side for at vinde, hvad han vil.

Rollelisten består b.la. af Ben Platt (The Politician, Pitch Perfect), Gwyneth Paltrow (Shakespeare In Love, Iron Man), Bob Balaban (Close Encounters of the Third Kind, I Am The Pretty Thing That Lives In The House) og Bette Midler (The First Wives Club, Hocus Pocus).

Dark (sæson 3)


Premieredato: 27.06.20
Sprog: Tysk
Genre: Krimi, drama, mysterie

Den twistede, tids-ændrende serie kommer i en ny, fremmed verden, hvor nogle ting er mere end bare velkendte og næsten hjemlige… Mens andre er langt fra velkendte, men til gengæld overraskende og voldsomt forstyrrende.

The Woods


Premieredato: 12.06.20
Sprog: Polsk
Genre: Krimi, drama

En anklager fra Warszawa får nye forhåbninger, da et lig bliver fundet og linket til sin søsters død, der fandt sted 25 år tidligere.

Han får derfor håb om endelig at kunne løse sin søsters mordgåde, selvom mordet fandt sted i 1994 – og der samtidigt er et nutidigt mord, der også skal opklares.

F is for Family (sæson 4)


Premieredato: 12.06.20
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Komedie, animation

Den dysfunktionelle familie er tilbage!

Frank forsøger at håndtere et uvelkomment besøg fra sin far, mens Sue opdager glæderne ved, at Lamaze og Bill får skabt et mindre kendis-image på hockey-banen – alt sammen sker med tåkrummende pinagtigheder, akavede øjeblikke og en familiedynamik, der ikke altid spiller helt som den burde.

The King: Eternal Monarch


Premieredato: 18.06.20
Sprog: Koreansk
Genre: Fantasy, romantik, mysterie

En moderne, koreansk kejser forsøger at lukke en mystisk portal, efter den blev åbnet af dæmoner, der blev sluppet løs i den menneskelige verden, men ender i stedet med at gå igennem den.

På den anden side af portalen møder han en parallel verden, hvor han støder på en viljestærk politidetektiv, der vil gøre alt for at beskytte sin by – og den, hun elsker.

Reality Z


Premieredato: 10.06.20
Sprog: Portugisisk
Genre: Komedie, gys

Da Rio De Janeiro bliver ramt af et voldsomt zombie-angreb, ender en bunke reality-deltagere og producere på programmet Olimpo, The House Of Gods med at være indespærret i selv samme hus.

Studiet bliver hurtigt et sikkert sted for dem, der forsøger at undslippe zombierne og søger frelse fra byen, hvor håbløshed og kaos er begyndt at tage overhånd.

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic

Andre serier og sæsoner med premiere på Netflix i juni:


Queer Eye, sæson 5
Premieredato: 05.06.20
Sprog: Engelsk (USA)
Plot:

The Search
Premieredato: 12.06.20
Sprog: Spansk
Plot:
Et ungt barn forsvinder ud i den blå luft fra et nabolag i Mexico City, hvilket får en masse familiehemmeligheder frem i lyset og afslører, hvordan magt virker blandt de priviligerede.

The Order, sæson 2
Premieredato: 18.06.20
Sprog: Engelsk (USA)
Plot:
På Belgrave University blusser uenighederne mellem varulvene og magikerne for alvor op og er ved at nå bristepunktet, indtil en endnu større trussel dukker op.

Marcella, sæson 3
Premieredato: 14.06.20
Sprog: Engelsk (Britisk)
Plot:
18 måneder efter sidste sæson lever Marcella under en ny identitet i Belfast, hvor hun har infiltreret en kriminel familie som en dyb undercover agent.

LÆS OGSÅ: Nye serier i juni

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder

Mest læste