Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i maj

AfFreja Hertz Tefcke
30. april 2020
Foto: Dead to Me sæson 2/Netflix

Del artikel

Så er sommeren for alvor på trapperne, og sammen med solen og varmen, kommer Netflix også frem med en masse aktuelle serier.

Der er både nye serier, nye sæsoner og en masse underholdning til os. Læs med her og se de aktuelle serier på Netflix i maj!

Hollywood
Premiere: 1.5.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Soapy, Drama

En ny, kort serie fra skaberen af både Glee og American Horror Story kommer til Netflix!

Vi følger en gruppe mennesker, der alle aspirerer efter at blive skuespillere og filmskabere i Hollywood i en verden lige efter anden verdenskrig. De forsøger alle at klare sig og få sit store gennembrud i den vilde, glamourøse verden – koste hvad det vil.

Store navne er på rollelisten, blandt andet Darren Criss (Glee og American Crime Story), Patti LuPone (Pose, Broadway-musicals) og Samara Weaving (Ready or Not, The Babysitter, Guns Akimbo).

Dead to Me (sæson 2)
Premiere: 8.5.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Drama, komedie

Vi samler op, hvor vi slap i sæson 1 – lige midt i en ret blodig baghave.

Jen (Christina Applegate) og Judy (Linda Cardellini) kæmper for at skjule en stor og mørk hemmelighed, og nu er der en overraskelse, der følger dem: den mystiske, nye besøgende i byen og politidetektiven Perez (Diana Maria Riva) lige i hælene på dem.

Indsatsen har aldrig været højere, ligesom risikoen også lige pludselig er blevet gigantisk.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Dead to Me sæson 1

Chichipatos
Premiere: 15.5.2020
Sprog: Spansk
Genre: Absurd, komedie

En tryllekunstner bliver hyret til en fest og formår at svømme ud, hvor han slet, slet ikke kan bunde …

Han tryller nemlig en meget rig og farlig narkoboss væk under et nummer – men han kan ikke trylle ham frem igen. Det sender ham direkte ud i en masse problemer, dybt vand og trusler, og han skal nu forsøge at overleve, mens han kæmper for at trylle bossen frem igen, hvilket er sværere, end man skulle tro.

Rollelisten består blandt andet af Antonio Sanint (Pobres Rico), Mariá Ceciliá Sánchez (Carmen G) og Mariana Goméz (La Ley del Corazón).

Snowpiercer
Premiere: ukendt, maj
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Thriller, krimi, drama

Denne serie, der er baseret på den franske grafiske novelle fra 1982, kommer til Netflix i maj!

I en fremtid, hvor hele verden er blevet en stor, frossen ødemark, befinder den resterende menneskehed sig på et gigantisk tog, der konstant kører rundt om verden.

Det er dog opdelt efter klasser, hvor de rigeste har det fantastisk, deres børn får undervisning og kaviar, mens tredje klasse må forsøge at overleve på ingenting og klemt sammen i bunden af toget – sammen med kul og uden nogen form for overlevelseslyst.

Rollelisten er blandt andre bestående af Jennifer Connelly (Requiem For a Dream), Daveed Diggs (Black-ish, Wonder, Undone), Lena Hall (Becks, The Big Gay Musical) og Sean Bean (Game of Thrones, Ringenes Herre).

Space Force
Premiere: 29.5.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre:
Komedie

En komedieserie skabt af Greg Daniels (Parks and Recreation, Upload) kommer til Netflix med en stjernespækket rolleliste!

En firestjernet general bliver – let mod sin vilje – partnere med en excentrisk videnskabsmand for at få det nyeste fartøj, Space Force, fra det amerikanske militær klar til afgang.
De skal samtidigt forsøge at skabe det ellers ret aparte crew til at blive Space Force, så fartøjet kan flyve uden problemer.

Rollelisten består blandt andet af Steve Carell (The Office U.S., Battle of the Sexes, Grusomme Mig), John Malkovich (Being John Malkovich, The New Pope) og Ben Schwartz (Parks and Recreation, Sonic the Hedgehog).

Se traileren til Space Force lige her!

Into The Night
Premiere: 1.5.2020
Sprog: Fransk, engelsk, italiensk m.m.
Genre:
Drama, sci-fi, thriller

En ny, multi-sproget og spændende thriller kommer til Netflix i maj!

Da solen lige pludselig begynder at slå alt og alle ihjel på dens vej, forsøger en gruppe passagerer på et fly fra Bruxelles at overleve … Koste, hvad det vil.

De forsøger derfor at flyve mod vest i et forsøg på at holde sig i sikkerhed i mørket og for at slippe for solens altødelæggende kræfter.

Andre serier med premiere i maj:

Casi Feliz
1.5.2020
Sebastián er en radiovært med en smule berømmelse og prøver at finde sin vej i verden, mens han forsøger at håndtere sin eks-kone, som han stadig elsker og hans to børn.

Workin’ Moms: sæson 4
6.5.2020
Store forandringer hænger i luften, mens mødrene står fast over for deres børn, partnere, forretninger – og mest af alt, dem selv.

White Lines
15.5.2020
Da hendes bror findes død, forlader en Manchester-kvinde sit stille liv for at rejse til Ibiza, hvor hun forsøger at finde ud af, hvad der rent faktisk skete med hendes bror.

History 101
22.5.2020
Arkiv-optagelser og infografikker leverer små historie-lektioner om videnskabelige gennembrud, sociale bevægelser og verdens-ændrende opdagelser.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder

Mest læste