Serier | Nyheder

Nye serier på Netflix i december

AfFreja Hertz Tefcke
5. december 2019
The Witcher/Netflix

Del artikel

Her har vi samlet de fem serier, vi glæder os allermest til på Netflix i december, og vi kan love dig, at der er fyldt med julestemning i uanede mængder!

Hjem til jul
Premiere: 5. december

Hvem har ikke siddet i en situation, hvor man føler sig presset af sin familie til at fortælle om ens kærlighedsliv? Johanne (Ida Elise Broch) har da i hvert fald oplevet det, og da hun endelig bliver alt for irriteret af familiens kommentarer om hendes ikke-eksisterende kærlighedsliv, kommer hun til at fortælle om sin kæreste. Problemet? Hun har ikke en, men 24 dage til at finde en.

Serien har 24 afsnit og er på norsk.

V Wars
Premiere: 5. december

Baseret på tegneserien af samme navn, lavet af Jonathan Maberry (X-Files Origins) og Alan Robinson (Back to the Future), handler serien om en læge, der lige pludselig befinder sig midt i en krig mod sin bedste ven, da en ældgammel sygdom forvandler folk omkring ham til vampyrer.

Ian Sommerhalder (The Vampire Diaries) spiller med i serien!

Three Days of Christmas
Premiere: 6. December

Fire søstre forsøger at håndtere familiedrama, hemmeligheder og meget mere gennem tre forskellige tidsperioder – som teenagere, voksne og som ældre. Det hele foregår dog på juledag.

Serien er spansk, og den virker til at være et ordentlig omgang familiedrama med kærlighed til sine søskende og jul.

The Witcher
Premiere: 20. December

Den længe ventede serie The Witcher kommer endelig til Netflix!

Vi følger Geralt (Henry Cavill), som er en monsterdræber, der forsøger at finde sin plads i en verden, der ikke vil have ham – og hvor skæbnen spiller mere ind, end hvad han nogensinde havde forventet, at den ville.

Serien har allerede fået ros af kritikere, og alle afsnit af første sæson kommer til at være tilgængelige 20. december.

You (sæson 2)
Premiere: 26. december

Joe er tilbage, og han er nok lige så skræmmende, klam og skæv i sin moral, som i første sæson – denne gang forsøger Joe at holde lav profil i L.A, mens han gemmer sig for sin eks. Spørgsmålet er, om han rent faktisk kan skabe en ny start, eller om hans gamle vaner og skeletter i skabet trækker ham tilbage?

You får premiere to dage efter jul, så mens man kommer sig over mavepinen fra julemaden, kan man jo se den creepy serie!

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder