Serier | Nyheder

To nye sommerserier kommer snart til C More

AfJonas
15. maj 2019
(Foto: C More)

Del artikel

Sommeren er over os, og dette fejrer C More med to nye stærke premierer. Anden sæson af Vida har premiere d. 29. maj, mens anden sæson af Riviera skydes igang 4. juni.

Om Vida skriver C More følgende:

"Den prisbelønnede dramaserie, Vida, fortæller historien om de to søstre Emma (Mishel Prada) og Lyn (Melissa Barrera), der vender tilbage til deres barndomshjem i Los Angeles, da deres mor dør. Tingene bliver dog langt mere kompliceret end forudset, da deres mor har hemmeligholdt et par ting i sit liv.

En af hemmelighederne kommer op til overfladen i form af moderens kone Eddy (Karen Ser Anzoategui). En anden hemmelighed er, at de tre kvinder har arvet en bar. I løbet af den første sæson lærer de to søstre at omgå hinanden og ikke mindst acceptere deres mors liv og ønsker.

I anden sæson af Vida forsøger Lyn og Emma at tackle økonomiske problemer, da de påbegynder det hårde arbejde med at genopbygge deres mors virksomhed. Samtidig får søstrene lejlighed til at reflektere over private relationer, og dykke ned i sig selv for at finde ud af, hvad Vidas arv egentlig betyder for dem."

Du kan se trailer til Vida her:

C More skriver følgende om Riviera i pressematerialet:

"Den franske Riviera danner rammen om et familiedrama gennemsyret af intriger, sex og mord. Julia Stiles (fire Jason Bourne film, Dexter) spiller i dramaserien Riviera den stærke Georgina Clios, hvis mand, Constantine, øjensynligt omkommer i en eksplosiv ulykke under et møde på en lystyacht i Nice.

Georgina er i New York, da den tragiske ulykke indtræffer. Da hun efterfølgende vender tilbage til Rivieraen, støder hun igen og igen sammen med Constantines ekskone, den benhårde Irina Clios (Lena Olin, Vinyl, Hypnotisøren), der ikke lægger skjul på, at hun planlægger at vende tilbage til positionen som familien Clios matriark.

Når sæson to af Riviera begynder, prøver Georgina at forlige sig med den forbrydelse, hun har begået. Samtidig med at hemmeligheder fra hendes barndom ripper op i gamle sår, stifter hun også bekendtskab med rigmandsfamilien Eltham. Christos risikerer at miste alt, Adriana taber sig selv i en farlig affære og Irina kæmper for at finde sin forsvundne søn, Adam.

Riviera er skabt af den Oscarbelønnede manuskriptforfatter og instruktør Neil Jordan (En vampyrs bekendelser)."

Se trailer til anden sæson af Riviera her.

Det bliver spændende at se, om disse serier kan sætte en standard for seriesommeren!

God fornøjelse :-)

Læs også: Aktuelle serier på C More i marts

Læs også: Aktuelle serier på C More i april

Del artikel

Læs mere omC MoreRivieraVida

Andre Serier | Nyheder