Serier | Nyheder

Nyt fra Riverdale-universet

AfFreja Hertz Tefcke
7. august 2019
Nyt fra Riverdale-universet
Foto: Riverdale / Netflix

Del artikel

Netflixs originale serie Riverdale, med blandt andre Luke Perry (Beverly Hills 90210), der tidligere på året tragisk gik bort, har fejet benene væk under folk, og nu ser det ud til, at vi får en spin-off til den!
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/RVD101b_0376ra.c_f95c47d-1.jpeg
Foto: Riverdale / NetflixSpin-offen er dog ikke produceret af Netflix, men af CW, som også producerer bl.a. Arrow, og kommer til at følge en pige ved navn Katy Keene, og skal forestille at finde sted 5 år efter Riverdale – og skifter også lokationen ud med New York.

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/source-RVD301a008520V1.jpg
(Foto: Riverdale/Netflix)Serien følger fire forskellige karakterer – en ny modedesigner, Katy Keene (spillet af Lucy Hale, kendt fra Pretty Little Liars), en aspirerende Broadway performer og drag queen, Jorge/Ginger Lopez (Jonny Beauchamp), en mystisk socialite Pepper Smith (Julia Chan) og sangeren Josie McCoy (Ashleigh Murray, som genoptager sin rolle fra Riverdale), og vi følger dem mens de forsøger at følge deres drømme.

CW har netop udgivet en trailer til serien, som dog ikke kommer ud lige foreløbigt, men ser ud til at blive et spændende nyt kapitel for Archie-comics-serier.

Se traileren her:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder