Serier | Nyheder

NYT! Netflix pønser på animeret serie om kongen over alle kortspil

AfKasper
2. juli 2019

Del artikel

Kender du den situation, hvor der sker noget som du bare altid har ventet på, uden du selv helt vidste det? Sådan kan mange stolte nørder have det for tiden, efter at Netflix har annonceret, at de vil lave en fantasy anime-serie ud af en 90'ernes helt store successer: Magic: The Gathering. Vi lader det lige synke ind...
Sååådan ja. Og ikke nok med ovenstående guf, så skal hele molevitten produceres af to af de største navne indenfor superhelte-genren, nemlig Russo-brødrene Joe og Anthony, som hopper over på projektet helt varme fra successen fra deres seneste projekt, Avengers: Endgame. The Hollywood Reporter har rapporteret, at streamingtjenesten Netflix er i samarbejde med Wizards of the Coast og dets moderselskab Hasbro, for at kreere en TV-serie om det legendariske kortspil. Så gør klar til at opleve nogle af de mange Planeswalkers såsom Jace Beleren, Lilliana Vess og Chandra Nalaar træde fra én firkantet ramme og over på en anden, når de beværger sig fra kort til skærm.

Udover at Russo-brødrene vil executive producere, så er Henry Gilroy (Star Wars Rebels) og Jose Molina (The Tick, Agent Carter) også at finde på holdet som førende forfattere og co-executive producenter, og showets animation vil blive lavet af Bardel Entertainment, som har arbejdet på projekter som Rick & Morty, Teenage Mutant Ninja Turtles, og den Oscar-nominerede Puss In Boots.
Hos Netflix er man ovenud tilfredse med at have Russo-brødrene ombord. Netflix's chef for anime programmering, John Derderian, udtaler: "Magic er en elsket global franchise med en massivt engageret fan base, som kun har vokset sig større de sidste 25 år. Der er ingen bedre egnet til at bringe denne historie til publikum rundt om i verden end Joe og Anthony Russo, hvis talent for genrefortælling er uovertruffen, som demonstreret af deres centrale rolle i at skabe nogle af de største box office hits igennem tiderne."

Netflix har hverken annonceret castmedlemmer eller en udgivelsesdato for Magic: The Gathering endnu, men så snart vi får fingre i mere nyt vil det blive kylet i jeres retning.

Læs også: De bedste serier på Netflix i 2018

Læs også: De bedste serier på Netflix i 2017

Del artikel

Andre Serier | Nyheder