Serier | Nyheder

Populært britisk gangsterdrama kommer til Danmark

AfBuster Kristensen
1. oktober 2020
'Gangs of London'
Foto: C More

Del artikel

Den brutale og voldelige britiske mafiaserie Gangs of London, der har to danske skuespillere med, får snart premiere i Danmark.

Serien Gangs of London har taget Storbritannien med storm, og mere end 16 millioner seere fulgte med, da første afsnit af Sky Altantics storsatsnings tonede frem på skærmen i april. Her udspillede kampen om Londons kriminelle underverden sig mellem byens magtfulde mafiagrupperinger.

Nu får danske krimifans muligheden for at følge med i den rå, brutale og ultra-voldelige fortælling, når Gangs of London får dansk premiere på C More til efteråret. Første sæson, der er instrueret af Gareth Evans (The Raid 1+2), består af 10 afsnit, der vil være tilgængelige på streaming-tjenesten fra 10. november.

Her kan danske seere følge historien om det magtvakuum, der opstår i kølvandet på drabet på mafiabossen Finn Wallace. Sønnen Joes kæmper hårdt for at opretholde sin kriminelle organisations position, der er udfordret af rivaliserende, internationale bander.

’Gangs of London’ har stjernespækket cast med dansk islæt


Den som dræberUpstairs

Derudover har Gangs of London et stærkt cast. I rollen som Finn Wallace ses den irske veteran Colm Meaney (Star Trek, Hell on Wheels), mens hans enke spilles af Michelle Fairley, som de fleste nok vil kende som Catelyn Stark fra Game of Thrones. Hovedrollen spilles af Joe Cole, der var Johnny Shelby i Peaky Blinders.

Sky Atlantic har allerede bekræftet, at der kommer en anden sæson af Gangs of London, men det vides endnu ikke, hvornår den får premiere i Storbritannien.

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder

Mest læste