Serier | Nyheder

Premieredatoen er klar på 'Slow Horses' sæson 4

Af
Signe Bjørg Granberg
28. juni 2024
Slow Horses
Gary Oldman er snart tilbage som Jackson Lamb i den nye og fjerde sæson af 'Slow Horses' / Foto: Courtesy of Apple

Del artikel

Den anmelderroste spionserie 'Slow Horses' med Oscar-vinderen Gary Oldman i hovedrollen vender snart tilbage med en spændende, ny sæson på Apple TV+.

Det humoristiske spiondrama Slow Horses følger et dysfunktionelt hold af britiske efterretningsagenter, der arbejder på MI5's "elefantkirkegård", Slough House. Serien, der er baseret på Mick Herrons romaner, har tre anmelderroste sæsoner på bagen, og til september får den nye og fjerde sæson premiere på Apple TV+.

Den nye sæson åbner med lidt af en bombe, der afslører en række personlige hemmeligheder og ryster Slough Houses vaklende fundament.

Hovedrollen som den geniale, men stridbare spionchef, Jackson Lamb, bliver spillet af Oscar-vinderen Gary Oldman. Derudover medvirker blandt andre Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan og Jonathan Pryce.

I fjerde sæson er der også en række nye navne på rollelisten, nemlig Hugo Weaving, Joanna Scanlan, Ruth Bradley, Tom Brooke og James Callis.

Slow Horses er produceret til Apple TV+ af See-Saw Films og skabt af Will Smith (Veep). Den nye sæson er instrueret af Adam Randall og får premiere 4. september på Apple TV+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder