Serier | Nyheder

Så er premieredatoen klar på femte sæson af TV 2-serien 'Sommerdahl'

Af
Signe Bjørg Granberg
14. april 2024
'Sommerdahl' sæson 5
Peter Mygind og André Babikian er tilbage i den nye og femte sæson af 'Sommerdahl' 5. maj på TV 2 Play / Foto: Henrik Petit/TV 2

Del artikel

Den populære hyggekrimiserie 'Sommerdahl' med Peter Mygind i hovedrollen vender tilbage på TV 2 Charlie og TV 2 Play om ganske kort tid.

Solen skinner stadig over Helsingør, når Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og resten af drabsafdelingen er tilbage i femte sæson af krimiserien, Sommerdahl, 5. maj på TV 2 Play og TV 2 Charlie.

I den nye sæson kommer Sommerdahl på dybt vand i forsøget på at redde sin elskede Josefine (Maibritt Saerens), og der er også en ny betjent i byen denne gang, nemlig lederen for narkoafdelingen, Nick Jansen, der bliver spillet af Troels Lyby.

Blandt de øvrige navne på rollelisten er Laura Drasbæk, André Babikian, Lise Baastrup og Kurt Ravn.

Sommerdahl er inspireret af Anna Grues populære romanserie om Den skaldede detektiv og er en co-produktion med de tyske stationer NDF og ZDF. Hovedforfatteren er Lolita Bellstar.

De første fire sæsoner af Sommerdahl kan ses på TV 2 Play og den femte sæson får premiere 5. maj på TV 2 Charlie og TV 2 Play.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder