Serier | Nyheder

Se de første billeder: Prime Video afslører premieredato til længeventet sci-fi-serie

AfTrine Jerichau Roslev
15. juni 2022
Sofia Rosinsky (Mac Coyle), Riley Lai Nelet (Erin Tieng), Camryn Jones (Tiffany Quilkin) / Foto: Anjali Pinto, Copyright: Amazon Studios

Del artikel

Streamingtjenesten Prime Video får snart premiere på en ny sci-fi-serie baseret på kendt tegneserie af Brian K. Vaughan.


LostY: The Last ManPaper GirlsPaper Girls,

Det gør i hvert fald mange andre sci-fi-fans, for serien opnår allerede nu stor popularitet, og det ser ud til at være med god grund.

Bedøm selv ud fra de første billeder, som Prime Video i dag har udgivet:


En coming-of-age-serie


Paper Girls

Serien er baseret på Brian K. Vaughan (Lost, Y: The Last Man) og Cliff Chiangs tegneserie af samme navn og handler om de fire avisuddelere (de såkaldte paper girls) Erin, Mac, Tiffany og KJ. En tidlig morgen efter halloween 1988 kører de på deres sædvanlige rute, da de bliver suget ind i en krydsild mellem nogle tidsrejsende.

Herfra begynder et dramatisk liv for de fire piger, da de bliver transporteret ind i fremtiden og skal finde vej tilbage til 1988.

For i fremtiden møder de sig selv et helt andet sted, end de havde forestillet sig tilbage i nutiden, og ikke nok med dén lussing, så bliver de jagtet af en gruppe militær-tidsrejsende kaldet the Old Watch.

Serien får otte afsnit, er instrueret af Mairzee Almas (Shadow and Bone), Georgi Banks-Davies (I Hate Suzie), Destiny Ekaragha (The End of the F***ing World), og Karen Gaviola (Lucifer) og er omskrevet til tv-serie af Stephany Folsom (Toy Story 4).

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Night Sky' er en utraditionel sci-fi-serie – og det er pragtfuldt

LÆS OGSÅ: Se videoen: Prime Video afslører titel på kommende 'Ringenes Herre'-serie

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder

Mest læste