Serier | Nyheder

Se den intense trailer til Netflix' nyeste miniserie 'Blood Sisters'

AfDaniel Lindekilde Engberg
19. april 2022
Foto: Blood Sisters/Netflix

Del artikel

Netflix breder sig ud endnu engang. I dette tilfælde er det den første nigerianske serie 'Blood Sisters' produceret i samarbejde med Netflix.


Blood Sisters er fortællingen om det to venner Sarah (Ini Dima-Okojie) og Kemi (Nancy Isime). Sarah er forlovet med hendes drømmefyr Kola (Deyemi Okanlawon), men deres forhold har en mørk side til sig.

Kemi prøver at modsige sig brylluppet, men Sarah er fast besluttet på at gennemføre det. Derfra tager historien flere intense drejninger der involverer mord, kærlighed og forræderi.

Se traileren
Dette er en af de mere nervepirrende trailere fra Netflix, der lægger op til at lege med dine følelser og får dig helt ud på kanten af sædet i spænding.

Miniserien vil dykke ned i temaer som familieforhold, fysiske og mentale overgreb, samt hvordan venskaber og forhold sættes under pres nå de bliver udsat for dette.

Første nigerianske Netflix-serie


Blood Sisters er den første nigerianske Netflix-serie, og den har også flere store stjerner fra det såkaldte Nollywood (Det nigerianske Hollywood) med sig foran kameraet. Ligesom mange andre serier på det seneste har Blood Sisters også følt Covid-pandemien på sig.

Mo Abudu, chefen for produktionsselskabet EbonyLife Studios, der også står bag serien fortæller "Det var også en særdeles unikt og intens oplevelse at optage under en pandemi, men vi fastholdte den vision vi deler med Netflix om at fortælle autentiske og spændende afrikanske historier med høj produktionsværdi".

Blood Sisters har premiere på Netflix d. 5. maj.

LÆS OGSÅ: Tredje sæson af prisvindende hitserie får endelig premiere i Danmark

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Disney har stadig ikke vippet 'Daredevil' af pinden

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i april 2022

Del artikel

Andre Serier | Nyheder