Serier | Nyheder

Se den nye trailer til The Grudge-serien på Netflix

AfFreja Hertz Tefcke
18. maj 2020
Foto: JU-ON: Origins/Netflix

Del artikel

Traileren til The Grudge-serien (JU-ON: Origins) på Netflix er netop offentliggjort. Det samme er information om serien og en premieredato.

Serien er baseret på filmserien af samme navn, der fik et amerikansk remake i starten af 00’erne med titlen The Grudge og fik en revival tidligere i 2020.

JU-ON: Origins skal nok blive populær på Netflix, da de originale film er nogle af de mest populære og kendte japanske gysere, kun overgået af Ringu, bedre kendt som The Ring.

Plottet er allerede afsløret


Man kan allerede nu læse, hvad plottet kommer til at bestå af og beskrives således:

Den klassiske japanske gyserserie Ju-On er faktisk baseret på virkelige begivenheder, der foregik over fire årtier – og virkeligheden er mere hårrejsende end fantasien.

Serien vil fokusere på de virkelige begivenheder, der danner base for hele fortællingen. De er begyndelsen på "forbandelsen" og giver et råt indblik i den række af forfærdelige begivenheder, der forfølger dem, der kommer i kontakt med huset.

LÆS OGSÅ: 5 aktuelle serier du bør "binge" på Netflix lige nu

Premieredato er offentliggjort


Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til en masse gys og endnu mere spændende fortællinger. Netflix holder sig til det japanske sprog, så det både bliver en skræmmende og international oplevelse at se serien.

Serien får premiere 3. juli 2020 og kommer umiddelbart til at bestå af 6 afsnit.

Se traileren til The Grudge-serien


Del artikel

Læs mere omNetflixthe grudge

Andre Serier | Nyheder