Serier | Nyheder

Se traileren til 3. sæson af 'Sex Education'

AfDaniel Lindekilde Engberg
8. september 2021
Foto: Sam Taylor/Netflix

Del artikel

Med kun lidt over en uge til premieren, har Netflix frigivet traileren til tredje sæson af den populære serie 'Sex Education'.


Den BAFTA-vindende serie Sex Education er en af de mere populære originale serier på Netflix. Nu er den tilbage i sin tredje sæson, og er en af de mest ventede nye udgivelser i september.

Nyt år på Moordale. Otis (Asa Butterfield) er begyndt at have uforpligtende sex. Eric (Ncuti Gatwa) og Adam (Connor Swindells) har endelig fundet officielt sammen. Alt lader til at gå godt, indtil det ikke gør.

Se traileren




Sex er stadig i fokus i Sex Education, hvis man skulle være i tvivl. Grundet succesen af sex terapiforretningen, hiver skolen Moordale nu nye kræfter ind for at bekæmpe sexepidemien. Den nye rektor Hope Haddon (Jemima Kirke), har som mål at få stoppet alt sex på skolen.

For at opnå dette lader det til ud fra traileren, at hun kønsneutralisere hele skolen. Alle skabe bliver malet grå, alle skal gå i formelle uniformer. Den nyfundne seksuelle frihed er måske ovre for eleverne på Moordale.

Sex Education sæson 3 udkommer på Netflix d. 17 september.

LÆS OGSÅ: Astrid Lindgrens 'Ronja Røverdatter' bliver til en serie

LÆS OGSÅ: Tiden Værd: Film og serier du skal se i september

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i september 2021

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder

Mest læste