Serier | Nyheder

Se traileren til ny Kate Beckinsale serie der blander komik og krimi

AfDaniel Lindekilde Engberg
8. oktober 2021
Foto: Guilty Party/Paramount+

Del artikel

Kate Beckinsale tager kampen op mod uretfærdighed i den nye komiske krimiserie Guilty Party


Serien Guilty Party følger den miskrediterede journalist Beth Burgess (Kate Beckinsale), som prøver at redde sin karriere. For at gøre dette giver hun sig i kast med en historie om en ung mor, Toni Plimpton (Latimer), der er blevet idømt livstid i fængsel, for at have brutalt myrdet sin mand. Plimpton hævder dog imidlertid at hun er uskyldig.

Burgess vil afdække sandheden om mordet, men det er ikke ufarligt, da efterfoskningen leder hende til våbensmuglere i Colorado. Oven i ulovligheder skal Burgess også kæmpe med nutidens clickbait journalisme, og hendes egen lunkne fortid.

Se traileren
Traileren giver en lettere komisk stemning til seriens ellers hårde temaer, og giver et indblik i de kampe som Beth Burgess skal kæmpe. Den mest nævneværdige af disse er måske den om Burgesses motivation for, at rense Plimptons navn.

Er det fordi Plimpton har været udsat for en urefærdighed, eller fordi det er en så god historie at Burgess kan få sin karriere tilbage?

Guilty Party kan streames på Paramount+ d. 28. oktober.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Kastanjemanden' er rendyrket efterårsuhygge i verdensklasse

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i oktober 2021

LÆS OGSÅ: Første billeder udgivet fra den danskproduceret Netflixserie 'Nisser'

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omParamount

Andre Serier | Nyheder

Mest læste