Serier | Nyheder

Serier vi glæder os til på C More i november

AfTenna Krupsdahl
22. oktober 2019

Del artikel

C MoreRamyDen røde enke

Ramy

Premiere den 1. november

Hulu Original er kommet med en spritny amerikansk komedieserie under navnet Ramy, som snart vi snart kan glæde os til på C More. Hovedrolleindehaveren er den amerikanske standupkomiker af samme navn.

Historien omhandler en ung rodløs gut Ramy, som prøver at finde sin plads i nutidens overflødighedshorn af muligheder. Men alt er ikke bare sådan ligetil. Han bor stadig hjemme hos sin familie, og det giver en del lethed til tingene, men det sætter også sine begrænsninger, når familiens muslimske ære samtidigt skal holdes i skak.

Ramys opfattelse af, hvad det vil sige at være troende lever ikke altid op til, hvad den ældre generations idealer indebærer. Selv om Ramy kommer fra en meget tryg og religiøs familie, føler han alligevel en vis splittelse i sit liv. At forene sine egne rødders egyptiske og arabiske værdier med den vestlige verden i New Jersey i USA, hvor han er opvokset, giver mange spørgsmål, som han forsøger at finde hoved og hale i.

Den røde enke

Premiere på sæson 4 den 7. november

Kært barn med mange navne. Den svenske thriller med originaltitlen Gâsmamman er tilbage med endnu en sæson.

Sonja (Alexandra Papaport) forsøger at skabe et så trygt miljø for sin familie som muligt, men det bliver en svær og farlig kamp i det rodede narkopusher-univers, som hendes afdøde mand har efterladt hende i.

Med hele sit univers vendt 180 grader og med skæbnen i sine egene hænder kæmper Sonja en fatal kamp for at overleve i et dødsensfarligt spil, hvor man ikke aner, hvem man kan stole på.

De første tre sæsoner er lige nu tilgængelige på C More, så her er der masser af muligheder for drama – både hvis man er ny på serien og lige skal have en kickstart, eller hvis man blot trænger til en opfrisker, før sæson 4 kaster os ud i ny spænding.

LÆS OGSÅ: Store danske skuespillere spiller med i ny serie på C More

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder