Serier | Nyheder

Serier vi glæder os til på HBO Nordic i januar

AfFreja Hertz Tefcke
2. januar 2020
Foto: The Outsider / HBO Nordic

Del artikel

Vi er gået ind i et nyt årti, og det betyder, at vi kan vente os en masse gode serier. HBO Nordic lægger skarpt ud på den konto!

Læs med her, og se, hvad vi glæder os mest til!

The Outsider


Premiere: 13. januar

Denne nye dramaserie fra HBO Nordic glæder vi os ekstra meget til! Den er baseret på Stephen Kings bestseller og er skabt af Richard Pierce (The Night Of).

Efterforskeren Ralph Anderson (spillet af Ben Mendelsohn) bliver sat til at undersøge et voldsomt og makabert drab på en lokal 11-årig dreng.

Forbrydelsen er præget af en række mystiske omstændigheder, og det får Ralph til at søge hjælp hos den ellers ret uortodokse privatefterforsker, Holly (Cynthia Erivo) – han håber, at Hollys usædvanlige metoder kan hjælpe ham med at finde en forklaring på det uforklarlige.

Se teaseren til The OutsiderManifest (sæson 2)


Premiere: 7. januar

I denne gådefulde thrillerserie forsvinder et fly, og det antages, at det er forulykket til søs. Da flyet og dets passagerer vender tilbage fem år senere, er tiden ikke gået for flyets passagerer, men livet for deres nære og kære har ændret sig markant.

Serien følger familiernes tilværelse og det store mysterium, som omgiver dem og bliver deres skæbne. Blandt de medvirkende er blandt andre J.R Ramirez, Josh Dallas, Melissa Roxburgh og Athena Karkanis.

Det bliver interessant at se, hvordan de udvikler på serien, og om vi begynder at få svar på, hvad der egentligt foregår med det fly!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af His Dark Materials

The Pier (sæson 2)


Premiere: 17. januar

The Pier følger den anerkendte arkitekt Alexandra, som efter at være blevet knust af sin mands selvmord bliver endnu hårdere ramt, da hun opdager, at han har ført en dobbelttilværelse med kvinden Veronica og deres barn.

Serien er spændingsfyldt, dramatisk og har blandt andre Verónica Sánchez, Irene Arcos, Cecilia Roth og Álvaro Morte på rollelisten.

Avenue 5


Premiere: 20. Januar

Denne nye komedieserie er skabt af Emmy-vinderen Armando Iannucci (Veep, the Thick of It) og foregår 40 år ud i fremtiden, hvor det er blevet muligt for velhavende borgere at tage på eksklusive cruises – i rummet.

Serien følger Ryan Clark (Hugh Laurie), som er kaptajn på Avenue 5; et luksuriøst rum-cruiseskib, der indeholder alt, hvad hjertet nogensinde har kunnet begære. En tur med Avenue 5, hvor man flyver rundt om Saturn, tager normalt 8 uger, men efter et omfattende uheld på et af fartøjets ture, står det bragende klart, at denne rejse kommer til at tage markant længere tid.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Watchmen

Del artikel

Andre Serier | Nyheder