Serier | Nyheder

Serierejser afsnit 1: Østkysten (The Eastcoast)

AfKim Sørensen
3. januar 2020
Serierejser afsnit 1: Østkysten (The Eastcoast)

Del artikel

I Serierejser følger vi to serienørder, der tager til USA for at lære mere om det tv-landskab, som de begge elsker.

Serierejser

På deres rejse kommer de forbi den amerikanske Østkyst, Californien, den dybe Syd og det nordvestlige USA, og de runder serier som The Sopranos, The Wire, Six Feet Under, Twin Peaks, True Detective og Mad Men.

Serierejser udforsker det amerikanske tv-landskab på flere måder, og seerne kommer med på en rejse til diverse locations og om bag kulisserne. Vi besøger nogle af de steder, hvor tv-serierne er indspillet, og hører nogle af de fascinerende historier bag seriernes tilblivelse. Vi hører fra skuespillere, men også fra producere, filmfotografer, klippere, instruktører, komponister og lyddesignere. Vi ser kendte og ukendte dele af det amerikanske tv-landskab, og vi besøger både brede seriesucceser som The Walking Dead og smalle kritiker-darlings som Halt and Catch Fire.

Serierejser er et mix af road movie, serienørderi og behind-the-scenes-dokumentar, og den blander interview med locationoptagelser og skøre rekonstruktioner. Spænd selen og tag med på en forunderlig rejse til det amerikanske serielandskab i det, der kunne betegnes som ”Sideways for serienørder”.

Skabere og værter: Kim Martin Sørensen & Andreas Halskov

Filmfotografi og instruktion: Jan Oxholm og Lasse Lorenzen

Klipning: Jan Oxholm

Afsnit 1: Østkysten ( The Eastcoast)

(Vi taler i løbet af afsnittet om sæsonfinalen af serien The Sopranos/During the episode we are having conversations involving the final episode of The Sopranos)

Afspil afsnit:

Annonce: Gør som Vi Elsker Serier; spar op og hold styr på budgettet til din USA Rejse med Lunar-appen

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder

Mest læste