Serier | Nyheder

SKAM-skuespiller medvirker i ny dansk serie

AfDaniel Lindekilde Engberg
23. august 2021
Foto: Andreas Raun/Discovery Danmark

Del artikel

Den norske skuespillerinde Josefine Frida har en stor rolle i den kommende serie fra Discovery Danmark.


SKAM

Inspireret af virkelige begivenheder


DOPAMIN

Serien er baseret på virkelige kriminalsager og er næste trin i Discovery Danmarks store fiktionssatsning, som begyndte med serierne Fars Drenge og Fixer. Fars Drenge fik premiere i august, og Fixer udkommer senere i år.

"For os er det vigtigt at kunne tilbyde en bred og varieret streamingtjeneste til vores seere. Mens Fars Drenge er ovre i den mere muntre og tåkrummende ende, kommer vi med DOPAMIN til at se et mere dramatisk udtryk. Fælles for dem begge er, at de på hver sin vis skal være serier, som man kan hygge sig med og blive underholdt af" fortæller Discovery Networks Danmarks programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Glæder sig over nye udfordringer


DOPAMIN

"Det har været en vældig spændende oplevelse at arbejde på serien, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det endelige resultat bliver. Som skuespiller leder jeg altid efter nye udfordringer, og rollen i DOPAMIN er en spændende og helt anderledes rolle end hvad jeg før har spillet, så jeg måtte bare sige ja til muligheden" siger Josefine Frida om sin medvirken i den kommende serie.

Optagelserne forventes afsluttet i denne uge, og så venter vi ellers spændt på den første trailer.

Det forventes at DOPAMIN får premiere på Discovery+ i foråret 2022.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i august

LÆS OGSÅ: Rystende true crime-serie: Månendens anbefaling på C More

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Ted Lasso' rammer plet igen

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omSkamDiscovery

Andre Serier | Nyheder

Mest læste