Serier | Nyheder

SkyShowtime er klar med ny nordisk originalserie, 'Kodenavn: Annika'

Af
Signe Bjørg Granberg
16. august 2023
'Kodenavn: Annika' på SkyShowtime
Sannah Nedergård i 'Kodenavn: Annika' / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Se teasertraileren for den svensk-finske nordic noir-serie, der får premiere på SkyShowtime 30. september med stortalentet Sannah Nedergård i hovedrollen.

I en tid, hvor der er længere mellem de nordiske produktioner hos de store streamingtjenester, er der nu godt nyt fra SkyShowtime. Streamingtjenesten er nemlig klar med den nye serie, Kodenavn: Annika, der er en svensk-finsk originalserie, skabt af Mia Ylönen og Aleksi Bardy.

Serien følger den finske efterforsker, Emma Haka (Sannah Nedergård), der er i gang med at afslutte sin undercover-træning, da hun sendes på en opgave i Stockholms korrupte kunsthandelsverden. Opgaven kræver, at Emma går undercover og påtager sig en ny identitet som Annika Stormare med det formål at komme tættere på galleriejeren Rasmus Ståhlgren, som er mistænkt i en hvidvaskningssag.

Efterhånden som undersøgelsen trækker Emma dybere ned i underverdenen, udviskes grænserne gradvist mellem hende og Annika.

Foruden Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky) medvirker bl.a. Ardalan Esmaili (Easy Money/Snabba Cash), Eva Melander (Border/Grænse), Helena Bergström (House of Angels/Englegård) og Charles Martins (Emily in Paris).

Serien består af seks episoder og er instrueret af den finske instruktør AJ Annila (Peacemaker). Den får eksklusiv premiere på SkyShowtime 30. september.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder